Η επόμενη μέρα στο παλάτι: Η πρώτη εκτίμηση για τον «άγνωστο» καρκίνο του Καρόλου

Σε σοκ η Βρετανία μετά την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για τον βασιλιά Κάρολο και τη μυστικοπάθεια γύρω από την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το βράδυ της Δευτέρας η είδηση ότι ο βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καρκίνο και ότι θα αναβάλει τα δημόσια καθήκοντά του επ'αόριστον καθώς ξεκίνησε θεραπεία.…

Σούνακ για Κάρολο: «Ολόκληρη η χώρα βρίσκεται στο πλευρό του»

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Ρίσι Σούνακ, εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση, γράφοντας στα κοινωνικά δίκτυα πως «δεν έχω καμία

αμφιβολία ότι θα επανέλθει δυνατός σε χρόνο – μηδέν και ξέρω ότι όλη η χώρα τού εύχεται τα καλύτερα».

{https://twitter.com/RishiSunak/status/1754566868017316047}

Μπάιντεν για Κάρολο: «Ανησυχώ για εκείνον»

Την ανησυχία του για τον Βασιλιά Κάρολο μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο εξέφρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπαίντεν.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων στο Λας Βέγκας εάν έχει κάποιο μήνυμα για τον Βασιλιά, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι μόλις είχε ακούσει για τη διάγνωση. «Ανησυχώ για εκείνον», είπε προσθέτοντας «Ελπίζω να μιλήσω μαζί του σύντομα».

{https://twitter.com/SkyNews/status/1754598548702712126}

Το μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ

Το μήνυμά του στον Βασιλιά Κάρολο μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο θέλησε να στείλει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Με ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε λόγο για έναν «υπέροχο άνθρωπο, που γνώρισα καλά στη διάρκεια της προεδρίας μου».

«Όλοι προσευχόμαστε να έχει μία γρήγορη και πλήρη ανάρρωση», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Οι ευχές του Εμανουέλ Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν από πλευράς του, απηύθυνε χθες, Δευτέρα, το βράδυ «τους φιλικούς χαιρετισμούς» του στον βασιλιά Κάρολο Γ' της Βρετανίας που έχει προσβληθεί από καρκίνο, και του ευχήθηκε στα αγγλικά «ταχεία ανάρρωση», με μήνυμά του το οποίο δημοσιοποίησε μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης X.

«Οι σκέψεις μας πηγαίνουν στο βρετανικό λαό», πρόσθεσε ο Μακρόν, ενώνοντας τις ευχές του για ανάρρωση με εκείνες απ' όλο τον κόσμο που ακολούθησαν την ανακοίνωση για την ασθένεια του βασιλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρόλου, Ενημέρωσε,karolou, enimerose