Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έριξαν κάτι στο ποτό και με έκλεψαν» - Το περιστατικό με τα ΜΑΤ

Τα «άγρια» νιάτα του Γιάννη Στάνκογλου και η σχέση με τα παιδιά τουΣτη σχέση με τα παιδιά του, τα «άγρια» νιάτα του, τον λόγο που βρέθηκε σε κλούβα των ΜΑΤ, αλλά και το επεισόδιο κλοπής που έζησε στη Μαλαισία αναφέρθηκε ο ηθοποιός…

Τα… ατίθασα νιάτα του

Σχετικά με τα «άγρια» νιάτα του, ο Γιάννης Στάνκογλου περιέγραψε: «Έχω κάνει πάρα πολλά στους γονείς μου: Έχω γυρίσει με σπασμένη μύτη από κλαμπ, με έχουν δει μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ

για εξακρίβωση στοιχείων στο γήπεδο, είναι τόσα πολλά…».

«Κάνω τα πάντα και βρίσκω ελεύθερο χρόνο για τα παιδιά μου. Είναι η προτεραιότητά μου», εξήγησε ακόμα ο δημοφιλής ηθοποιός, ενώ σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου, ανέφερε: «Μου αρέσει να βλέπω τις ρυτίδες μου, που μεγαλώνω. Μου αρέσει που μεγαλώνω και κάνω αυτό που θέλω».

«Το δικό μου θαύμα είναι τα παιδιά μου», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου απαντώντας στο αν έχει βιώσει κάποιο θαύμα.

«Μου έριξαν κάτι στο ποτό και μου πήραν τα χρήματα»

Ο ίδιος αναφέρθηκε και σε έναν «παράξενο» τρόπο που τον είχαν κλέψει.

«Μέσα στη ζάλη και την παραζάλη με έχουν ‘μαγέψει’ ή κάτι μου έριξαν στο ποτό και μου πήραν τα χρήματα. Το περιστατικό έγινε στη Μαλαισία και μου πήραν 400-500 ευρώ. Ζήτησα να μου στείλουν χρήματα από την Ελλάδαγια να επιστρέψω», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας, τέλος, για τα όσα όμορφα κάνει στα επαγγελματικά του αυτή την περίοδο, σημείωσε: «Φτάνουμε προς το τέλος των γυρισμάτων της σειράς ‘Όρκος’ της ΕΡΤ, ήταν μια δουλειά που χάρηκα πολύ, κάτι καινούριο για εμένα. Το καλοκαίρι θα κάνουμε περιοδεία με τον ‘Προμηθέα Δεσμώτη’».

Keywords
Τυχαία Θέματα