Φίλης και Ραγκούσης ξεκίνησαν πρώτοι το «αντάρτικο» κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Ο πρώτος έβαλε ανοιχτά και κατά Τσίπρα, ο δεύτερος διαφωνεί ανοιχτά με τις επιλογές του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.Μόνο ομαλή δεν προβλέπεται η μετάβαση του ΣΥΡΙΖΑ στην εποχή Κασσελάκη, παρά τις εκκλήσεις για ενότητα από τους ψυχραιμότερους. Η νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών…

Σκουρλέτης: Τι σημαίνει το «Στέφανε, άλλαξε
τα όλα»;

Με έντονη κριτική διάθεση εμφανίστηκε χθες ο Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών και την ανάδειξή του στην ηγεσία του κόμματος.

«Έχουμε πολλά ερωτήματα μπροστά μας και πολλές αβεβαιότητες» σχολίασε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24.

Αναφερθείς στα συνθήματα «Στέφανε, άλλαξε τα όλα», που ακούστηκαν κατά την υποδοχή του Στέφανου Κασσελάκη το βράδυ της Κυριακής στην Κουμουνδούρου, διερωτήθηκε: «Όλα τι; Όλα τι; Σημαίνει τη μετάλαξη του, να μην είναι αριστερό κόμμα;».

Συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα, είπε πως ο κ. Κασσελάκης προσπαθούσε να πείσει, κατά την προεκλογική περίοδο, ότι ήταν φυτευτός του Τσίπρα και επισήμανε: «Έχουμε προκηρύξει το έκτακτο συνέδριο και ελπίζω εκεί να έχουμε πιο βαθυστόχαστες και πιο πολιτικές απαντήσεις».

Ο Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο για αοριστολογίες και εξέφρασε τον φόβο του για το μέλλον του χώρου. «Αυτό δεν είναι νικηφόρα προοπτική, είναι προοπτική εξαΰλωσης. Άρα, απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα και σε κάθε περίπτωση το Συνέδριο δίνει τις απαντήσεις» ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα