Εξαφάνιση Σταυρούλας από την Κυψέλη: Η αναφορά του Λιμενικού όταν εντόπισε την σορό στα θάλασσα του Πόρου

Η αναφορά του Λιμενικού για τη σορό που βρέθηκε στον Πόρο. Ποια στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για τη Σταυρούλα που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη.Νέα τροπή στην εξαφάνιση της Σταυρούλας από την Κυψέλη μετά την εξέταση σορού γυναίκας που εντοπίστηκε στον Πόρο. Όπως μετέδωσε νωρίτερα το iEidiseis, εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανήκει στην 53χρονη Σταυρούλα.…

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ήταν Αύγουστος του 2023 όταν η 53χρονη Σταυρούλα φεύγει από το σπίτι της στην Κυψέλη

και από τότε αγνοείται.

Κάτι το οποίο προκαλεί ερωτήματα είναι το γεγονός πως η συγκάτοικος και φίλη της 53χρονης έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, στις διάφορες συνεντεύξεις που έχει κάνει.
Όπως είπε η ίδια η συγκάτοικος σε διάφορες εκπομπές, έχει υποστηρίξει ότι δεν καβγάδιζε με την 53χρονη, απλά τον τελευταίο καιρό είχαν έντονους διαπληκτισμούς ή έντονες λογομαχίες.

Από την άλλη μεριά όμως, μια γειτόνισσα των δύο γυναικών έχει πει στην εκπομπή ότι μάλωναν πάρα πολύ και δεν τις ένοιαζε αν τις άκουγαν σε όλη τη γειτονιά, μάλιστα είπε ότι την ημέρα ήταν ήσυχες και δεν ακούγονταν καθόλου, όμως από τις 22:00 το βράδυ και μετά μάλωναν τόσο πολύ που νόμιζαν ότι η μία θα κάνει κακό στην άλλη.

Αυτό που παραμένει επίσης άγνωστο είναι η ώρα, όσο και η ημερομηνία της εξαφάνισης της Σταυρούλας. Η συγκάτοικος υποστηρίζει ότι στις 23 Αυγούστου το απόγευμα στο χρονικό διάστημα από τις 19:10 έως τις 19:40 η 53χρονη πήρε ένα σακίδιο πλάτης κι έφυγε από το σπίτι για να συναντήσει υποτίθεται ένα ζευγάρι που θα της έδινε δουλειά.

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη περιόρισε το χρονικό διάστημα από τις 19:30 έως τις οχτώ παρά. Όμως και πάλι γείτονας είπε ότι την είδε το επίμαχο βράδυ γύρω στις 22:00 να φεύγει από την πολυκατοικία και μάλιστα αναρωτήθηκε πού πήγαινε τόσο αργά.

Από τη μεριά της η αστυνομία εκτιμά πως η ημερομηνία εξαφάνισης της 53χρονης, την οποία έχει δώσει η συγκάτοικος δεν είναι σωστή και πως η γυναίκα χάθηκε είτε λίγες μέρες πριν, είτε λίγες μέρες μετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξαφάνιση Σταυρούλας, Κυψέλη, Λιμενικού, Πόρου,exafanisi stavroulas, kypseli, limenikou, porou