«Έβαζαν αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο» - Τι λέει ο 68χρονος μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 40χρονου στον Πειραιά

Τι είπε στους αστυνομικούς ο 68χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον 40χρονο στον Πειραιά.Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 40χρονου παρκαδρόμου στον Πειραιά. Ο 68χρονος, μετά από την δολοφονία πήγε στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία. Εκεί συνελήφθη
από…

Πατέρας 3 παιδιών το θύμα - «Χαμογελαστός, ευγενικός δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα»

Όπως έγινε γνωστό το θύμα είναι υπάλληλος που εργαζόταν σε πάρκινγκ και μάλιστα ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας 3 παιδιών. Δράστης ένας 68χρονος ο οποίος τον πυροβόλησε με καραμπίνα. Μάλιστα, όπως φαίνεται σε συγκλονιστικό βίντεο του iEidiseis ο ηλικιωμένος πυροβολεί στο πρόσωπο το θύμα και στη συνέχεια του δίνει τη χαριστική βολή.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα ο Alpha και η εκπομπή T-Live το θύμα είναι αλβανικής καταγωγής με τους συναδέλφους του να μιλούν για ένα ήσυχο και καλό παιδί.

Στο δελτίο ειδήσεων του ίδιου σταθμού μεταδόθηκε επίσης πως η γειτονιά κάνει λόγο για ένα «χαμογελαστό, ευγενικό που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα»

Κατά πληροφορίες πριν το αιματηρό περιστατικό υπήρξε διαπληκτιμός μεταξύ των δύο ανδρών.

Έπειτα ο ηλικιωμένος πήγε σπίτι του, πήρε μια καραμπίνα και έπειτα, εν ψυχρώ, πυροβόλησε τον 40χρονο κόβοντας έτσι το νήμα της ζωής του.

Το θύμα της δολοφονίας στον Πειραιά:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έβαζαν, 68χρονος, 40χρονου, Πειραιά,evazan, 68chronos, 40chronou, peiraia