Εθνική Ελλάδος: Νίκησε με 2-0 τη Νέα Ζηλανδία και «φορτσάρει» για Γαλλία

Δείτε τα γκολ της Εθνικής Ελλάδος που επικράτησε της Νέας Ζηλανδίας σε φιλική αναμέτρηση.Θετικά ήταν τα δείγματα της Εθνικής Ελλάδος, η οποία επικράτησε με 2-0 της Νέας Ζηλανδίας στο «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης, σε φιλική αναμέτρηση ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του…

Η «γαλανόλευκη» συνέχιζε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες, με τον Γιακουμάκη να σκοράρει στο 25’ έπειτα από σέντρα του Κωνσταντέλια, όμως το γκολ ακυρώθηκε

καθώς «συνελήφθη» σε θέση οφσάιντ. Όμως έπειτα από τέσσερα λεπτά (στο 29’) ο ίδιος παίκτης με κοντινή προβολή σκόραρε, μετά το κόρνερ του Τσιμίκα, γράφοντας το 2-0 για το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ. Στο δεύτερο μέρος ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε πολλές αλλαγές, τροποποιώντας το σχήμα όμως η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει παρόλο που δημιούργησε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες, ενώ στον αμυντικό τομέα ήταν καλά συντονισμένη και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές.

Δείτε το δεύτερο γκολ:

Η αρχική ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Γιακουμάκης.

Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Πέλκας, Φούντας, Ρέτσος, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Γιανούλης, Κουλιεράκης, Γαλανόπουλος, Σάλιακας.

Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής Ελλάδος είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (21:45), όπου θα υποδεχθεί την Γαλλία στην OPAP Arena της Νέας Φιλαδέλφειας, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εθνική Ελλάδος, Νίκησε, 2-0, Ζηλανδία, Γαλλία,ethniki ellados, nikise, 2-0, zilandia, gallia