Επίθεση στην Ερμού: «Είναι στη φυλακή;» - Τα πρώτα λόγια της 22χρονης

Στη ΜΕΘ παραμένει η 22χρονη που δέχθηκε επίθεση στην Ερμού, τα πρώτα της λόγια.«Είναι στη φυλακή;»: Αυτή ήταν η πρώτη ερώτηση της 22χρονης που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού. Η 22χρονη παραμένει στη ΜΕΘ, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και όπως λέει ο…

Σταύρος Μπαλάσκας: «Η παρέμβαση της ΕΛΑΣ απέτρεψε κι άλλα θύματα»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στον ΑΝΤ1

για το περιστατικό, τονίζοντας πως «ο άνδρας ήρθε από την Γερμανία και μετά τον έλεγχο διαπίστωσε ότι είχε συλληφθεί στη Γερμανία».

Όπως είπε, «θα εξεταστεί από ειδικό ψυχίατρο για να δούμε τι συμβαίνει» ενώ τόνισε πως ο Ιρακινός μαχαίρωσε με ιδιαίτερα βάναυσα τρόπο την κοπέλα.

Αναφερόμενος στο ότι το περιστατικό έγινε σε ένα πολύ κεντρικό σημείο της Αθήνας το οποίο έχει ισχυρή αστυνομική παρουσία ανέφερε: «Κυκλοφορούσε ώρα στο Σύνταγμα. Όταν πέρασε μπροστά από αμάδα Δίας δεν το είχε στο χέρι το είχε βγάλει πιο κάτω και το κρατούσε και όταν πλησίασε η αστυνομία το έκρυψε. Αν δεν παρέμβαινε η αστυνομία θα είχαμε και άλλο θύμα».

Τέλος, ο κ. Μπαλάσκας συμπλήρωσε πως έχει ενισχυθεί η αστυνομική περιπολία στο σημείο, ωστόσο τόνισε πως «δεν μπορεί -ούτε στην Ερμού- να έχουμε ανά πέντε λεπτά αστυνομικούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίθεση, Ερμού, 22χρονης,epithesi, ermou, 22chronis