Επεισόδια στο θέατρο «Χυτήριο»: Στο πλευρό των χρυσαυγιτών Παναγιώταρου, Παππά και Γερμενή ο 45χρονος «Παλαιοχριστιανός»

Ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός από την Κορινθία γράφει στο διαδίκτυο πως είναι «συγγραφέας, εκπαιδευτικός, σπηλαιολόγος, βοτανολόγος, πολύτεκνος πατέρας 8 παιδιών και ορθόδοξος Ρωμιός».Νέες αποκαλύψεις για τον 45χρονο συλληφθέντα πατέρα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη (20/02), ιδίως για την εποχή που ήταν μέλος της Χρύσης…

Πόσα παιδιά ισχυρίζεται ότι έχει ο Παλαιοχριστιανός στην Κορινθία

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία

συνελήφθη, την Κυριακή (18/02), καθώς ο άνδρας προέβη σε αντίσταση κατά των Αρχών. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για τη μη συμμόρφωση με το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Μάλιστα, στην εκπομπή «Live News» του MEGA παρουσιάστηκε, την Τρίτη (20/02), η σελίδα που έχει ο πατέρας στο Facebook, όπου εκεί παρουσιάζει ο ίδιος τον εαυτό του. Ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία γράφει στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για τον εαυτό του ότι είναι «συγγραφέας, εκπαιδευτικός, σπηλαιολόγος, βοτανολόγος, πολύτεκνος πατέρας 8 παιδιών και ορθόδοξος Ρωμιός».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επεισόδια, Χυτήριο, Παναγιώταρου Παππά, Γερμενή, 45χρονος Παλαιοχριστιανός,epeisodia, chytirio, panagiotarou pappa, germeni, 45chronos palaiochristianos