Εκτός της κεταμίνης στη Τζωρτζίνα δόθηκαν και άλλες ουσίες

Στους δικαστικούς λειτουργούς αναμένεται να κατατεθούν έγγραφα από γιατρούς που δείχνουν ότι χορηγούνταν στην Τζωρτζίνα και άλλες ουσίες.Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ οι αρχές ερευνούν το τάμπλετ με το οποίο είχε ταφεί η κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Όπως μετέδωσε το Mega, στους δικαστικούς λειτουργούς αναμένεται…

Η εξωσυζυγική σχέση και οι καταγγελίες για κακοποίηση μπροστά στην Τζωρτζίνα

Με συγγενή του Μάνου Δασκαλάκη

διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σε σχετικές δηλώσεις στον ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, ανέφερε πως η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε πριν από τη γέννηση της Ίριδας, η οποία πέθανε σε ηλικία λίγων μηνών.

Ακόμα, ο ίδιος υποστήριξε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και, μάλιστα, αυτό συνέβη τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους, με τον δημοσιογράφο να επισημαίνει: «Ο Μάνος χτυπούσε τη Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».

Όσον αφορά στην εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατά τον Γιώργο Αναστασόπουλο, έγινε με κοινό γνωστό της ίδιας και του Μάνου Δασκαλάκη, προσθέτοντας πως το τρίτο πρόσωπο ήταν συγγενής του τελευταίου και εξ αγχιστείας με την προφυλακισμένη 33χρονη.

Τα στοιχεία που δείχνουν ανθρωποκτονία ως αιτία θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας

Σύμφωνα με τη νεκροψία στη Μαλένα και στην Ίριδα υπάρχει ένα παθολογικό υπόστρωμα, συγκεκριμένα, στη Μαλένα η λευχαιμία και στην Ίριδα η αγενεσία φλεβόκομβου, δήλωσε στο MEGA ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου. Ο κ. Αλεξάνδρου αναφέρθηκε, ωστόσο, σε εκείνα τα στοιχεία που δείχνουν πως οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας οφείλονται σε ανθρωποκτονία.

«Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι υπήρχε κυάνωση ονύχων, δηλαδή τα νύχια είναι μπλε. Δεύτερον, υπήρχε πνευμονικό οίδημα. Τρίτον, υπήρχε συμφόρηση στον εγκέφαλο. Τέταρτον, στην Μαλένα έχουμε κενοτοπιώδη εκφύλιση στο ήπαρ. Πέμπτον, έχουμε μία διαδικασία από ατ επιμέρους αυτά στοιχεία όπου δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί έχει επελθει αυτό το πράγμα, οπότε βλέπουμε τι νοσήματα υπήρχαν για να τα αποκλείσουμε. Εφόσον δεν υπάρχουν αυτά τα επιμέρους στοιχεία για τα νοσήματα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα υποξικό περιβάλλον, τι μένει; Ο εξωτερικός παράγοντας», δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα