Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Μητσοτάκη για τις κινητοποιήσεις των αγροτών

Τα αιτήματα των αγροτών είναι αντικείμενο σύσκεψης στο Μαξίμου εν μέσω κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.Σε εξέλιξη είναι στο Μέγαρο Μαξίμου, διευρυμένη έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, το απόγευμα της Κυριακής (28/1) με κεντρικό θέμα τις αγροτικές κινητοποιήσεις. Στο τραπέζι τίθενται τα αιτήματα…

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες

Όπως μετέδωσε το iEidiseis, στο συμβολικό κλείσιμο για λίγη ώρα της εθνικής οδού Αθηνών

- Λαμίας προχώρησαν νωρίτερα την Κυριακή οι αγρότες, οι οποίοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.

Στην Κεντρική πλατεία Λάρισας βρέθηκαν από τις 12:00 το μεσημέρι οι αγρότες με τα τρακτέρ τους, προκειμένου να συμμετάσχουν στην μεγάλη αγροτική κινητοποίηση που έχουν προγραμματίσει.

Η συγκέντρωση έγινε στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους για τις καταστροφές που υπέστησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, καθώς και για την καθυστέρηση στην καταβολή των αποζημιώσεών τους.

Τα τρακτέρ παραμένουν εκεί για 24 ώρες, μέχρι αύριο Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, ενώ εντός της ημέρας ομάδες αγροτών θα μετακινηθούν προς τον κόμβο Πλατυκάμπου, προκειμένου να ενισχύσουν το μπλόκο.

Αύριο Δευτέρα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί αγροτικό συλλαλητήριο.

Δείτε βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=q9guAuGx2TQ}

{https://www.youtube.com/watch?v=ASOFrXvtl6c}

{https://www.youtube.com/watch?v=QZC_Eg_Jyg4}

Ενισχύονται τα μπλόκα της Θεσσαλίας

Όπως μετέδωσε και το Open, οι αγρότες αναμένουν να υπάρξει μεγάλη συσπείρωση τις επόμενες μέρες και από τα 300 τρακτέρ που συγκεντρώνονται μέχρι τώρα, δεν αποκλείεται να διπλασιαστούν και να φτάσουν μέχρι και τα 600 τρακτέρ.

Παράλληλα, στη Θεσσαλία σχεδιάζεται η σύσταση Πανθεσσαλικής επιτροπής, η οποία και θα ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ενώ το βασικό τους αίτημα είναι να λαμβάνουν μεγαλύτερες αποζημιώσεις στις περιπτώσεις καταστροφών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκτακτη, Μαξίμου, Μητσοτάκη,ektakti, maximou, mitsotaki