Δράμα: Συγκλονίζει η μητέρα του 55χρονου δρομέα που έχασε τη ζωή του στο όρος Φαλακρό

Ανείπωτη θλίψη για τον 55χρονο ερασιτέχνη δρομέα που ανασύρθηκε νεκρός στο όρος Φαλακρό στη ΔράμαΤο δυστύχημα κατά τη διάρκεια αγώνας ορεινής αντοχής στο όρος Φαλακρό στη Δράμα έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα με έναν 55χρονο να χάνει τη ζωή του από κεραυνό και έναν…

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 55χρονου η οποία δεν μπορεί

να πιστέψει ότι το παιδί της πέθανε κάνοντας αυτό που αγαπούσε, να τρέχει, δηλαδή, στο βουνό. «Εχθές (σ.σ. το Σάββατο) έτρεχαν πάνω στο Φαλακρό και τον χτύπησε κεραυνός. Εκεί που έτρεχαν δυο τα ξημερώματα είχε και κακοκαιρία και άλλοι κάνα δυο τρεις ήταν εκεί. Ο Στέλιος πάει, ο δεύτερος είναι βαριά τραυματίας. Δεν μας είπαν τίποτα άλλο. Πολύ του άρεσε να τρέχει, πολύ του άρεσε. Τι να πω;».

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής: «Δύσκολη η επιχείρηση διάσωσης»

Πάντως, όπως δήλωσε την Κυριακή (21/08) ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, οι τρεις αγνοούμενοι θεωρείται ότι συμμετείχαν σε κάποιον βραδινό αγώνα δρόμου στο όρος Φαλακρό.

Μάλιστα, νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής τόνισε στην ΕΡΤ ότι η επιχείρηση είναι πολύ δύσκολη μιας και στην περιοχή επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι είχε προηγηθεί μεγάλη βροχόπτωση και έντονη κεραυνική δραστηριότητα ενώ, πριν απο λίγη ώρα, κάπως βελτιώθηκαν οι καρικές συνθήκες και οι διασώστες συνεχίζουν με μεγαλύτερη ευχέρεια το έργο τους.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία μέσα από σχετική ανάρτηση στο Twitter, στην περιοχή επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1561184444089786370}

Keywords
Τυχαία Θέματα