Δωροθέα Μερκούρη: «Μένει Σπίτι» και μιλάει για την οικογένεια στην Ιταλία

Η Δωροθέα Μερκούρη «Μένει Σπίτι» και μιλάει για την οικογένεια της στην Ιταλία στο «Πρωινό».

Η Δωροθέα Μερκούρη μιλάει στο «Πρωινό» της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, για την οικογένεια της που ζει στην Ιταλία και η ίδια δηλώνει πως «Μένει Σπίτι».

«Τώρα πια δεν μιλάμε για τον καιρό, αλλά για το τι θα μαγειρέψεις, αν είναι όλοι καλά, μήπως να πάρεις αυτόν τηλέφωνο ή αυτή, γιατί χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη. Πλέον, έχουμε γυρίσει στα βασικά αγαθά, τις βασικές αξίες των

ανθρώπων», δηλώνει στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Φαίη Σκορδά, αναφερόμενη στην πανδημία του κορονοϊού.

Μάλιστα, είπε πως ο κόσμος πλέον θέλει να αγκαλιαστεί και να μην τσακωθεί ξανά, καθώς η τωρινή κρίση αναγκάζει τους ανθρώπους να εκτιμήσουν τα πράγματα που ήδη έχουν. «Ελπίζω να αλλάξει ο κόσμος μετά από αυτή την διαδικασία και το λέω και σαν προσωπική μου ευχή. Θα ήθελα να μου φέρει σε μια διαδικασία μεγάλης αλλαγής, ώστε να αξιοποιήσω την κρίση από τον κορονοϊό στη ζωή μου θετικά», σημειώνει επίσης.

Ακόμη, η Δωροθέα Μερκούρη λέει πως έχει μεγάλη οικογένεια στην Ιταλία, με τους συγγενείς της να είναι στην Ρώμη, στη Φλωρεντία, στο Μιλάνο και σε άλλες μεγάλες πόλεις. «Αν και είμαστε όλοι από την Καλαβρία, έχουμε όλοι μεταναστεύσει. Συναντιόμαστε μόνο τα καλοκαίρια στην Καλαβρία» είπε μιλώντας για την οικογένεια της. Ταυτόχρονα, δηλώνει πως είναι όλοι καλά στην υγεία τους και ότι αντάλλαξαν ευχές σήμερα, καθώς στην γείτονα χώρα γιορτάζεται ο Άγιος Φραγκίσκος.

Παράλληλα, αναφερόμενη για την πανδημία του κορονοϊού που πλήττει την Ιταλία, με αποτέλεσμα να είναι τρίτη στον κόσμο με τα περισσότερα κρούσματα, είπε «με αυτό που συμβαίνει στη Ιταλία, ο κόσμος έχει ενωθεί πιο πολύ από πριν». Ο κόσμος έχει έντονη την ανάγκη της επικοινωνίας και το προσπαθεί με τον οποιοδήποτε τρόπο, όπως να τρώει όλη η οικογένεια μαζί σε μεγάλα τραπέζια, σημειώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα