«Άστο θείε θα πάω με λεωφορείο»: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία στην Βέροια

Μια τραγωδία σημειώθηκε στην Βέροια με νεκρές μια 20χρονη και μια 68χρονη.Τροχαίο δυστύχημα συνέβη νωρίτερα το πρωί στην Βέροια, όπου σκοτώθηκαν μια 68χρονη και μια 20χρονη. Η 68χρονη και η 20χρονη περίμεναν στην στάση του λεωφορείου και τότε ένα αυτοκίνητο που…

Οι φωτογραφίες από τον τόπο που συνέβη το τροχαίο του veriotis.gr

Βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα

{https://www.youtube.com/watch?v=DriRVoBckHY&ab_channel=Verianet.gr}

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που σταμάτησε η φονική πορεία του αυτοκινήτου

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που ήταν με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε: «Δεν είδαμε την γυναίκα που είχε πεταχτεί στα 25 μέτρα, τον οδηγό τον είδαμε, να πω κάτι πολύ απλό, αυτό το τοιχίο δεν ξηλώνεται με μια απλή ταχύτητα. Έχουμε 40χρονια εδώ στη γειτονία, χάνεται ένας άνθρωπος δικός σου. Η σύζυγός μου που είναι και νοσηλεύτρια, πήγε στην γειτόνισσα και μου είπε δεν έχει σφυγμό».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε σχετικά με το τροχαίο: «Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας - Σκύδρας, ΙΧΕ όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

Keywords
Τυχαία Θέματα