Αρσάκειο: «Δεν παίζω με την ζωή του παιδιού μου - Έχουμε πόλεμο» καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου

Η μητέρα του 15χρονου που έπεσε θύμα bullying στο Αρσάκειο αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.«Τώρα πάμε σε πόλεμο, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη», δήλωσε ξεσπώντας η μητέρα του 15χρονου μαθητή του Αρσακείου που έπεσε θύμα bullying από έξι συμμαθητές του. Μιλώντας στο Live News…

Αρσάκειο: Η ανακοίνωσή του για το bullying στον 15χρονο

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση των Αρσακείων Σχολείων

αναφορικά με την υπόθεση bullying του 15χρονου μαθητή. Τέσσερις ημέρες μετά το άγριο περιστατικό που δέχθηκε ο ανήλικος από συμμαθητές του στο σχολείο, επέστρεψε στο Αρσάκειο, προσπαθώντας να ξεπεράσει την αποτρόπαια επίθεση εναντίον του.

«Ο Σύλλογος έχει κληθεί να συνέλθει την ερχόμενη Τρίτη (11 Απριλίου) με παράλληλη προβλεπόμενη κλήτευση των εμπλεκομένων μαθητών και των γονέων τους», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η Διοίκηση των Αρσακείων Σχολείων δεν έχει προβεί σε δηλώσεις, αποφεύγοντας να παρέμβει σε μια διαδικασία που βρίσκεται εν εξελίξει, ακολουθώντας αυστηρά τη σχολική νομοθεσία και μάλιστα μια διαδικασία που αφορά σε ανήλικους μαθητές και τους γονείς τους.

Η Διεύθυνση του συγκεκριμένου Σχολείου μάς πληροφορεί ότι περατώθηκε ήδη η προβλεπόμενη διερευνητική διαδικασία (λήψη καταθέσεων των εμπλεκομένων μαθητών και των γονέων τους καθώς και εκπαιδευτικών) και το θέμα υποβάλλεται στον Σύλλογο Διδασκόντων του συγκεκριμένου Γυμνασίου, αρμόδιου να λάβει αποφάσεις επί του θέματος. Ο Σύλλογος έχει κληθεί να συνέλθει την ερχόμενη Τρίτη (11 Απριλίου) με παράλληλη προβλεπόμενη κλήτευση των εμπλεκομένων μαθητών και των γονέων τους.

Παράλληλα χωρεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που ζήτησε και η Διοίκηση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας από την Εκπαιδευτική Διεύθυνση της Περιφέρειας, ώστε να διερευνηθούν και τυχόν ευθύνες των εκπαιδευτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα