«Αρπάχτηκαν» live Παγώνη-Γιαννάκος για τις VIP ΜΕΘ: «Αρκετά σας άκουσα»

Κακός χαμός έγινε στον «αέρα» της ΕΡΤ μεταξύ της Ματίνας Παγώνη και του Μιχάλη Γιαννάκου για τις VIP ΜΕΘ.Ο Μιχάλης Γιαννάκος της ΠΟΕΔΗΝ επανήλθε σήμερα στο θέμα με τις καταγγελίες που έκανε για τις VIP κλίνες ΜΕΘ. «Γιατί το υπουργείο αφού έχει 120 ασθενείς εκτός ΜΕΘ, δίδει πληρότητα…

Νωρίτερα, στον ΑΝΤ1, Παγώνη και Γιαννάκος βρέθηκαν

ξανά στο ίδιο πάνελ για το ζήτημα των ΜΕΘ.

«Δεν έχουμε καμία καταγγελία ότι υπάρχει κενό κρεβάτι και δεν μεταφέρονται οι εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένοι» τόνισε η κ. Παγώνη. «Μόλις εκκενώνεται κρεβάτι τους μεταφέρουμε» ξεκαθάρισε.

«Δεν αφήνουμε τους ασθενείς διασωληνωμένους εκτός» είπε η. Παγώνη με τον κ. Γιαννάκο να διακόπτει και να λέει πως «ούτε ο κ. Παπανικολάου είπε αυτό, ούτε εγώ».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σημείωσε:

«Ο κ. Παπανικολάου είπε ότι κρατάνε καβάτζα κλίνες και το επαναλάμβανε και χθες. Δεν είπαμε για γιατρούς. Οι γιατροί διασωληνώνουν, δίνουν τα στοιχεία στο πληροφοριακό σύστημα, οι εντατικολόγοι δίνουν τα κενά κρεβάτια. Εμείς θεωρούμε απαράδεκτο να εμφανίζονται κενές κλίνες σε όλη τη διάρκεια της μέρας, όταν έχουμε 120 διασωληνωμένους ασθενείς εκτός.»

«Η διακίνηση γίνεται μέσα στη μέρα και όχι σε 5 λεπτά. Γίνεται σε συνεννόηση με τις μονάδες για να μεταφερθούν, είναι αδύνατον να γίνει σε 5 λεπτά» είπε η κ. Παγώνη.

Τι λέει για τον Μητροπολίτη η Ματίνα Παγώνη

Όταν ρωτήθηκε για το πώς ο Μητροπολίτης βρήκε ΜΕΘ σε 3 ώρες, η κ. Παγώνη απάντησε:

«Το πώς μπήκε ο Μητροπολίτης δεν ξέρω, εγώ μιλάω για τους ασθενείς που ξέρω και για τα κρεβάτια που ξέρω. Αυτό θα το απαντήσουν αυτοί που διαχειρίζονται τη μετακίνηση του Μητροπολίτη, όχι εγώ.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρπάχτηκαν, Παγώνη-Γιαννάκος, VIP ΜΕΘ, Αρκετά,arpachtikan, pagoni-giannakos, VIP meth, arketa