Αποκαλύπτονται οι συνεργοί της Ρούλας Πισπιρίγκου; Καταιγιστικές εξελίξεις στο «έγκλημα του αιώνα»

Δεν ομολογεί η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ανοίγει ο κύκλος των ερευνών για συνεργούς.«Πώς θα μπορούσα να σκοτώσω τα παιδιά μου», ήταν τα λόγια της μαυροφορεμένης Ρούλας Πισπιρίγκου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Σόμπολο αν πείραξε τα κοριτσάκια…

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του τρίτου της παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου σκυφτή, με κουκούλα και αμίλητη περνά το κατώφλι του Ανακριτή για να απαντήσει ξανά στην ερώτηση αν «πείραξε» τα τρία της παιδιά.

Η στιγμή που βγαίνει από τον Ανακριτή

Η σύλληψη
και το ενδεχόμενο των συνεργών

Το απόγευμα της 30ης Μαρτίου, η είδηση της δίωξης της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας δεν «σκάει» σαν κεραυνός εν αιθρία, είναι μία εξέλιξη που είχαν προαναγγείλει επιστήμονες, δημοσιογράφοι και αξιωματικοί που είχαν εμβαθύνει στη σοκαριστική υπόθεση.

Αν και η ίδια δεν έχει ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη, ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Αστυνομία έχει στα χέρια της αδιάσειστα στοιχεία και έχει «δέσει» την υπόθεση για τον θάνατο του τρίτου παιδιού.

Ωστόσο, παραμένουν τρία ακόμα κρίσιμα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

1. Είχε σχέση και με τον θάνατο της Μαλένας;

2. Ενεπλάκη και στον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας;

3. Ήταν μόνη της ή είχε και συνεργούς;

Όπως αναφέρει ο αστυνομικός ρεπόρτερ του iEidiseis.gr, Γιώργος Πρωτοψάλτης, το επόμενο διάστημα μπαίνουν στο «μικροσκόπιο« των Αρχών πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Θα εξεταστεί αν γνώριζαν κάποια λεπτομέρεια σχετικά με τον τρόπο που έχασε της ζωή του το κορίτσι, ακόμα και η μικρότερη πιθανότητα εμπλοκής τους στην δολοφονική πράξη.

Δεν αποκλείεται αν κριθεί σκόπιμο να κληθούν να καταθέσουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Το στίγμα για την πιθανότητα εμπλοκής κι άλλου προσώπου έδωσε σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος. «Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι υπάρχουν συνεργοί», τόνισε με νόημα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και επί της ουσίας προαναγέλλοντας νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, ο κ. Μαυροειδάκος υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

«Οι συνάδελφοί μου έχουν καταλήξει και ξέρουν αν υπάρχουν συνεργοί».

Τρεις συλλήψεις «βλέπει» o Ρουγκάλας

Για το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις μετά τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας ήταν χείμαρρος στην εκπομπή «Το Πρωινό», λέγοντας πως θα ακολουθήσουν άλλες τρεις.

Όταν τον ρώτησαν «θα συλληφθεί ο Μάνος;», απάντησε... «σίγουρα», ενώ για την αδερφή της, Ρούλας, Δήμητρα Πισπιρίγκου, ο κ. Ρουγκάλας ανέφερε πως νομίζει. Δεν θέλησε, ωστόσο, να δώσει καμία πληροφορία για την τέταρτη σύλληψη.

Ο διάλογος με τους αστυνομικούς τη στιγμή της σύλληψής της

Λίγα λεπτά πριν από τη σύλληψή της η Ρούλα Πισπιρίγκου έδινε συνέντευξη μέσω messenger και δήλωνε πως η « η Τζωρτζίνα έπαιρνε ναρκωτικά - ηρεμιστικά, εκνευρίζομαι με όλα αυτά που γίνονται από τους δημοσιογράφους». Αμέσως μετά, οι αστυνομικές αρχές χτύπησαν την πόρτα και ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

Αστυνομικοί: Πρέπει να μας ακολουθήσετε

Ρούλα: Με μεγάλη μου χαρά

Keywords
Αναζητήσεις
ειδησεισ
Τυχαία Θέματα