Απάντηση της Σάττι στους επικριτές της με νέο τραγούδι: «Η Μαρίνα σας πήγε τάπα…»

Ο νέος δίσκος της Μαρίνας Σάττι κάνει θόρυβο από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας της. Τι αναφέρει στο τραγούδι «MixTape»Με την επιστροφή της από τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε την Τρίτη το βράδυ το νέο της άλμπουμ με τίτλο «P.O.P». Σε αυτόν περιλαμβάνονται συνολικά 7 τραγούδια, όμως ένα… View this post on Instagram

A post shared by SATTI ????????

(@marina_satti)

Σημειώνεται πως αν και το «ΖARI» βρέθηκε στην 11η θέση του διαγωνισμού, η Μαρίνα Σάττι φαίνεται πως έχει κερδίσει την αγάπη του διεθνούς κοινού, καθώς το τραγούδι της συμπεριλαμβάνεται στα παγκόσμια και ευρωπαϊκά charts

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης δισκογραφίας που ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο καταφέρνει να μπει σε παγκόσμια charts. Συγκεκριμένα βρίσκεται στο Νο23 του Spotify Viral Global Chart με ανοδική πορεία.

Συνεχίζει δε να καταλαμβάνει μια θέση στα top digital charts σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Λιθουανία, η Εσθονία, το Βέλγιο, η Ελβετία, το Λουξεμβούργο, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Αυστρία, η Ισλανδία, η Ολλανδία, η Βουλγαρία,, η Νορβηγία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Ουκρανία, η Τσεχία, η Κύπρος, η Μάλτα, η Σερβία, η Σλοβενία, η Αρμενία, η Τουρκία και η Ουγγαρία.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα Σάττι αποτελεί αυτή τη στιγμή τον Νο1 Έλληνα καλλιτέχνη με τους περισσότερους monthly listeners στο Spotify (1,6 εκατομμύρια).

Keywords
Τυχαία Θέματα