Αντώναρος για Μιχαηλίδου: Θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί

Στο στόχαστρο του Αντώναρου η Μιχαηλίδου για την ανάρτηση της που συνδέει το έπος του 1940 με τον... εθελοντισμό - «Ποντάρει στο γερό δόντι που (πιστεύει ότι) έχει. Να δούμε πόσο θα το έχει ακόμη»

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση της Δόμνας Μιχαηλίδου για το έπος του 1940, το οποίο η υφυπουργός Εργασίας απέδωσε εν μέρει στον… εθελοντισμό, με πυρά να προέρχονται και εκ δεξιών.

«Η κυρία του εθελοντισμού στα βουνά της Ηπείρου

και της Αλβανίας το 40 θα έπρεπε κανονικά από χθες το βράδυ να είχε υποβάλει την παραίτηση της... Αλλά που τέτοιες ευαισθησίες…

Ποντάρει στο γερό δόντι που (πιστεύει ότι) έχει. Να δούμε πόσο θα το έχει ακόμη», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος.

{https://twitter.com/EvangAntonaros/status/1189175343812370434?ref_src=twsrc%5Etfw}

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά των συνειρμών περί εθελοντισμού και έπους του '40 τάχθησαν με δηλώσεις τους και οι βουλευτές της ΝΔ Γ. Λοβέρδος και Θ. Πλεύρης.

Τι είχε γράψει η Μιχαηλίδου

Αναλυτικά, η υφυπουργός έγραψε στο Facebook με αφορμή της επέτειο της 28ης Οκτωβρίου:

Χρόνια πολλά!

Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού.

Με συγκίνηση θυμόμαστε τις θυσίες των παπούδων μας για την οικογένειά τους, την επόμενη γενιά, την πατρίδα τους. Θυσίες που διασφάλισαν σε εμάς ένα πλαίσιο καθημερινότητας όπου η προσφορά στο σύνολο ευτυχώς δεν απαιτεί βία και αίμα.

Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη σειρά μας υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά αλλά εθνική ευθύνη.

«Είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει απ’ αυτόν». Ζήτω η Ελλάς! #28october #parelasi @ Syntagma Square

 

Keywords
Τυχαία Θέματα