Νέο θρίλερ με τον Έλληνα πρόξενο της Μαριούπολης - Άλλαξε πάλι το δρομολόγιο

Άλλαξε κατεύθυνση το κομβόι που μεταφέρει από χθες τον πρόξενο της Μαριούπολης, Μανώλη ΑνδρουλάκηΤο κονβόι στο οποίο βρίσκεται ο Έλληνας πρόξενος από τη Μαριούπολη, Μανώλης Ανδρουλάκης, άλλαξε κατεύθυνση και δεν θα κινηθεί προς τη Ζαπορίζια για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκρίθη, λόγω…

Ισοπεδώθηκε η Μαριούπολη

«Η Μαριούπολη έχει σχεδόν ισοπεδωθεί από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς και η ανθρωπιστική κρίση που έχει προκύψει είναι τεράστια» δήλωσε χθες ο Μανωλης Ανδρουλάκης μιλώντας στο OPEN.

«Τα νέα

δεν είναι καλά από την Μαριούπολη. Η πόλη δεν είχε υποδομές, μέσα σε λίγα 24ωρα χάθηκαν τα πάντα κι αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Είχα στο μυαλό του για τους ανθρώπους που θα πρέπει να ξαναχτίσουν τη ζωή τους από το μηδέν. Σκεφτόμουν την οικογένεια μου και τους ανθρώπους μου και έπαιρνα κουράγιο. Δόξα το θεό τα καταφέραμε. Δεν χτυπήθηκαν μόνο στρατιωτικοί στόχοι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Στο καταφύγιο έπρεπε να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες. Με τις τοπικές αρχές είχαμε πολύ καλή επικοινωνία. Προσπαθούσαμε να κάνουμε ένα μέρος της δουλείας μας χωρίς τα βασικά. Περνούσαμε πολλές ώρες στο καταφύγιο. Κινδυνέψαμε αρκετές φορές. Σήμερα έκλεινα ένα μήνα στη Μαριούπολη. Πολλοί ομογενείς στη Μαριούπολη δεν θέλουν να φύγουν, αλλά από χθες ξεκίνησε η εκκένωση της πόλης και θα φύγουν. Μέχρι και σήμερα οι μάχες συνεχιζόντουσαν, μέχρι και την ώρα που φεύγαμε είχε βομβαρδισμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άλλαξε, Μανώλη Ανδρουλάκη,allaxe, manoli androulaki