Αλκυονίδες 2024 με 20άρια: Πότε αρχίζουν, πόσο θα κρατήσουν

Έρχονται οι Αλκυονίδες, αν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν έτσι, καθώς ο χειμώνας φέτος αποδεικνύεται πολύ ήπιος.Ολοταχώς για τις Αλκυονίδες, μιας και ο καιρός από την φάση του χιονιά περνά στη φάση της καλοκαιρίας. Βέβαια, οι πρώτες πρωινές ώρες θα παραμείνουν παγωμένες, με θερμοκρασίες υπό του…

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τις επόμενες μέρες

Η πρόγνωση για το Σάββατο

Γενικά αίθριος καιρός στις

περισσότερες περιοχές της χώρας. Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι τις μεσημεριανές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες 4 με 6 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα νότια έως 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια, όπου τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Η πρόγνωση για την Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, ωστόσο τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Η πρόγνωση για τη Δευτέρα

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου, δηλαδή σε επίπεδα υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή κατά 4 με 5 βαθμούς.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Αλκυονίδες 2024, 20άρια, Πότε,alkyonides 2024, 20aria, pote