Άγιοι Ανάργυροι: Νέα αποκαλύψη για τον δράστη - Τριγυρνούσε μέρες έξω από το σπίτι της 28χρονης

«Με κυνηγάει, να με σκοτώσει», φώναζε η 28χρονη έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Τι έδειξε η νεκροψία για τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον δράστη.Φρίκη και αίσθημα ανησυχίας προκαλεί η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας. Μία γυναίκα, απροστάτευτη, που ζήτησε βοήθεια από τις…

Το σοβαρότερο κενό, ωστόσο, αφορά στις ενέργειες της 22χρονης αστυνομικού που χειρίστηκε τη χθεσινή καταγγελία.

Είπε στην 28χρονη να καλέσει την Άμεση Δράση

γιατί δεν υπήρχε περιπολικό να τη μεταφέρει στο σπίτι της;

Ένα άλλο δεδομένο είναι ότι θεωρείται μη αποδεκτό από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να προτρέπουν οι αστυνομικοί μία γυναίκα που έχει κάνει μία τόσο σοβαρή καταγγελία να καλέσει εκείνη την Άμεση Δράση (εάν αποδειχτεί ότι πράγματι έγινε κάτι τέτοιο). Όπως λένε αρμόδιες πηγές, θα έπρεπε οι αστυνομικοί να κρατήσουν στο Τμήμα τη γυναίκα, να καλέσουν εκείνοι την Άμεση Δράση και μόνο αφού οι συνάδελφοί τους αναλάμβαναν την ασφαλή μετακίνησή της στο σπίτι της να την αφήσουν να φύγει από το Αστυνομικό Τμήμα.

Το όπλο του εγκλήματος

Το όπλο του εγκλήματος, σύμφωνα με το Star, ήταν ένα κουζινομάχαιρο περίπου 28 εκατοστά.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο δράστης κατάφερε στην άτυχη γυναίκα δύο χτυπήματα στο στήθος και τρία χτυπήματα πίσω από τον λαιμό και κάτω.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα τραύματα ήταν εξαιρετικά βαθιά, που το μαχαίρι είχε φτάσει έως το κόκκαλο, αποκαλύπτοντας την αγριότητα, με την οποία δολοφονήθηκε.

Δεδομένου του γεγονότος ότι υπάρχουν πολλά κενό για το έγκλημα διεξάγεται ΕΔΕ και για το τι προηγήθηκε μέσα στο ΑΤ.

Ο δράστης, μετά τη γυναικοκτονία, μαχαιρώθηκε και νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγιοι Ανάργυροι, - Τριγυρνούσε, 28χρονης,agioi anargyroi, - trigyrnouse, 28chronis