Αυτά είναι τα θέματα στα Μαθηματικά (Άλγεβρα) ΕΠΑΛ 2020

Το iEidiseis, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό «ΡΟΜΒΟΣ», αναρτά τα θέματα στο μάθημα των Μαθηματικών στο οποίο εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

 

Στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα) εξετάζονται σήμερα, 18 Ιουνίου, για τις πανελλήνιες 2020 οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

Οι

μαθητές προσήλθαν σήμερα στις αίθουσες για το δεύτερο και τελευταίο μάθημα Γενικής Παιδείας, καθώς από τις 20 έως και τις 30 Ιουνίου, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Το iEidiseis.gr σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΡΟΜΒΟΣ σας ενημερώνει έγκαιρα για όλα τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελληνίων 2020.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (ΑΛΓΕΒΡΑ) ΕΠΑΛ 2020

Σύμφωνα με τους καθηγητές του Ρόμβου, οι μαθητές των ΕΠΑ.Λ. σήμερα αντίκρισαν αναμενόμενα θέματα μέχρι και το Θέμα Γ., χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και παγίδες. Αντιθέτως το Θέμα Δ. είναι διαβαθμισμένης δυσκολίας για καλά διαβασμένους μαθητές.Ειδικά το Δ.4 υποερώτημα απαιτούσε στα Μαθηματικά γνώσεις προηγούμενων ετών.

Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ, που εξετάζονται με το νέο σύστημα, οι Πανελλαδικές θα συνεχιστούν την Παρασκευή, 19 Ιουνίου, με τα μαθήματα Προσανατολισμού: Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ που εξετάζονται με το παλαιό σύστημα, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις της Βιολογίας Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα