To SMS - μυστήριο που έστειλε η Ρούλα στους γιατρούς μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας ρωτούσε του γιατρούς «τι έκανε λάθος» - Η σύλληψη, η δικογραφία και τα «τατουάζ» των θανάτων.Θλίψη, αγανάκτηση, αποτροπιασμό αλλά και πλήθος ερωτημάτων έχει προκαλέσει εδώ και δύο ημέρες η εξέλιξη που έλαβε η υπόθεση της Πάτρας. Τα νέα δεδομένα έπεσαν σαν «βόμβα», τη στιγμή που…

Τα «εκκωφαντικά» ευρήματα
που οδήγησαν στη σύλληψη της Ρούλας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου τηρεί για δεύτερη ημέρα σιγή ισχύος στη ΓΑΔΑ. Την Πέμπτη, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ημερομηνία που θα απολογηθεί σχετικά με όσα κατηγορείται.

Η μητέρα και η αδερφή της, που τονίζουν ότι στηρίζουν τη γυναίκα και βρίσκονται στο πλευρό της, την επισκέφτηκαν για να μιλήσουν μαζί της και να της φέρουν ρουχισμό.

Πριν όμως η οικογένεια Πισπιρίγκου έρθει στην Αθήνα, βρέθηκε αντιμέτωπη με την οργή του κόσμου που πολιόρκησε το σπίτι τους στην Πάτρα.

Το πλήθος ωρυόταν για τους θανάτους των τριών παιδιών, ενώ σε μια πράξη αγανάκτησης - που δεν παρέπεμπε στο ελάχιστο σε εικόνες από μια δημοκρατική κοινωνία του 21ου αιώνα - έγραψε στο παντζούρι του σπιτιού «θάνατος στους παιδοκτόνους».

Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα της Ρούλας Πισπιρίγκου, από τη στιγμή που οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας «έλυσαν» τον γρίφο του θανάτου της.

Κεταμίνη, σε ποσότητα τέσσερις φορές μεγαλύτερη από αυτή που θα μπορούσε να σκοτώσει έναν ενήλικα ανιχνεύτηκε στον οργανισμό της. Από την αρχή, διευκρινίστηκε πως ουδέποτε και για κανέναν λόγο οι γιατροί δεν χορήγησαν την εν λόγω ουσία στο παιδί.

Αυτός ήταν και ο λόγος που «φωτογράφισαν» ως μοναδική ύποπτη την 33χρονη - καθώς ήταν η μόνη που βρισκόταν μαζί με το άτυχο κορίτσι, την προσήγαν και στη συνέχεια εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης.

Πλέον διώκεται ποινικά για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Τζωρτζίνας.

Σημειώνεται, ότι ο λόγος που μεταφέρθηκε στην Αθήνα ήταν πως το παιδί κατέληξε σε νοσοκομείο της πρωτεύουσα και όχι στην Πάτρα, συγκεκριμένα το «Παίδων - Αγλαΐα Κυριακού».

Πού βρήκε την κεταμίνη; Το κινητό και ο υπολογιστής της Ρούλας «δείχνουν» τη διαδρομή

Αυτή τη στιγμή, η αστυνομία προσπαθεί να ανακαλύψει το μέσο με το οποίο προμηθεύτηκε η 33χρονη την θανατηφόρα κεταμίνη.

Αστυνομικές πηγές, πιστεύουν ότι, η απάντηση είναι στο λαπτοπ και στο κινητό της, που έχουν κατασχεθεί και διερευνώνται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Μέχρι στιγμής, τρία φέρονται τα επικρατέστερα σενάρια:

Μέσω κάποιας φαρμακαποθήκης (σ.σ. ο σύζυγος Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος εργαζόταν μέχρι σήμερα σε μια από αυτές της Πάτρας, ενώ φέρεται και ο πατέρας του να κάνει την ίδια δουλειά), μέσω διαδικτύου, ή μέσω κτηνιατρείου.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε νωρίστερα το iEidiseis έρχεται και δεύτερη ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εξετάζει το ενδεχόμενο, να συμπληρωθεί η κατηγορία σε βάρος της 33χρονης μητέρας απο την Πάτρα και με νέα ποινική δίωξη, γιά απόπειρα ανθρωποκτονίας, που αφορά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το παιδί, από το οποίο συνήλθε μετά από ανάνηψη 50 λεπτών, αλλά έμεινε παραπληγικό, επειδή ο εγκέφαλος έμεινε μεγάλο διάστημα, χωρίς οξυγόνο.

«Σκότωσε τη Τζωρτζίνα δύο φορές»

Στο μεταξύ, σοκάρουν τα ευρήματα για τα όσα υπέφερε η 9χρονη Τζωρτζίνα. Εάν η Ρούλα έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο κοριτσάκια της, τότε οι θάνατοι είναι τέσσερις, γιατί τη Τζωρτζίνα τη σκότωσε δύο φορές», υποστήριξαν ανώτατες δικαστικές πηγές.

Αυτό γιατί, όπως εξήγησαν: «Πριν από ένα ένα χρόνο, το παιδί αυτό είχε παρουσιάσει ένα καρδιακό επεισόδιο και έμεινε νεκρό ουσιαστικά για 50 λεπτά. Και όταν επανήλθε, κάτι που θεωρείται ιατρικό θαύμα, ήταν εγκεφαλικά νεκρό»!

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iEdiseis, έρχεται και νέα ποινική δίωξη σε βάρος της 33χρονης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας.

Κατά τις ίδιες πηγές, η ποινική δίωξη, για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, δεν ασκήθηκε σε αυτό το στάδιο, για να μην αδυνατίσει ποινικά η υπόθεση.

Κόλαφος τα στοιχεία της δικογραφίας - «Προανήγγειλε τον θάνατο της Τζωρτζίνας»

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της δικογραφίας, ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας επήλθε συνεπεία θανατηφόρου δηλητηρίασης από φαρμακευτική ουσία. Στο μεταθανάτιο αίμα της 9χρονης, διαπιστώθηκε κεταμίνη σε πολύ υψηλή συγκέντρωση (6,5 ml).

Ο χρόνος που χρειάστηκε για να δράσει είναι από 5 ως 20 λεπτά.

Το επεισόδιο εξελίχθηκε ραγδαία και, όπως αναφέρθηκε, κανένας από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές δεν χορήγησε στο παιδί την ουσία. Ο αστυνομικοί έχοντας αυτό ως δεδομένο προχώρησαν στην αξιολόγηση των λοιπών στοιχείων, από τα οποία προέκυψαν τα εξής: Η μάνα ήταν συνεχώς παρούσα και, ήταν εκείνη που ζήτησε μονόκλινο δωμάτιο, ρώτησε αν υπάρχουν κάμερες και δήλωσε ότι γνωρίζει να χορηγεί τα φάρμακα μέσω γαστροστομίας.

Στις 28 Ιανουαρίου μία ημέρα πριν το παιδί πεθάνει, η μάνα είπε στους γιατρούς «αυτά τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα. Το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμα», προαναγγέλλοντας στην ουσία το μοιραίο, που τελικά συνέβη.

Έκανε τατουάζ για κάθε νεκρό παιδί

Με τα στοιχεία της σκοτεινής υπόθεσης να διαδέχονται το ένα το άλλο, σοκάρουν τα όσα έρχονται στο φως για τη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η μητέρα η οποία τράβηξε την προσοχή όλων με τις «παγωμένες» αντιδράσεις της - καθώς εμφανιζόταν ψύχραιμη και απαθής στην τηλεόραση όταν μιλούσε για τους θανάτους των παιδιών της - έχει στα χέρια της τρία τατουάζ, ένα για κάθε θάνατο των παιδιών της.

Για το πρώτο παιδί της, τη Μαλένα, έκανε τατουάζ με δύο μορφές που παραπέμπουν σε μητέρα και κόρη. Το παιδί έχει φτερά στην πλάτη του σαν άγγελος, ενώ γύρω τους υπάρχουν αστέρια.

Για το δεύτερο παιδί, την Ίριδα έκανε το τατουάζ έχει μια καρδιά που ενώνεται με ένα καρδιογράφημα και έναν σταυρό. Στο πάνω μέρος υπάρχει το όνομα της μπέμπας και στο κάτω δύο ημερομηνίες, της γέννησης και του θανάτου της.

Για την πρωτότοκη κόρη της Τζωρτζίνα, η 33χρονη έκανε το τατουάζ όταν το παιδί έπαθε εγκεφαλοπάθεια μετά την ανακοπή και έμεινε παραπληγική.

Έχει και πάλι ένα καρδιογράφημα, ενώ εκτός από το όνομα του παιδιού της έγραψε και τη φράση «life goes on», δηλαδή η ζωή συνεχίζεται…

«Άφαντος» ο Μάνος Δασκαλάκης - Τι είπε ο δικηγόρος του

Σημειώνεται, πως ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες ο πατέρας των κοριτσιών και εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας, Μάνος Δασκαλάκης.

«Δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σοκαρισμένος. Αναμένει να λάβει γνώση της δικογραφίας και αμέσως μετά θα τοποθετηθεί δημοσίως», δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα «The Best» ο δικηγόρος του πατέρα των τριών κοριτσιών.

Ο κ. Δημήτρης Καράμπελας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν είναι εξαφανισμένος από πουθενά και ότι άμεσα θα τοποθετηθεί.

Σε τελευταία επικοινωνία που είχε το μέσο με τον Μάνο Δασκαλάκη αργά το βράδυ της Τετάρτης, αναφέρεται ότι ήταν σοκαρισμένος και έδειχνε να αδυνατεί να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί.

Την Τετάρτη, όταν πραγματοποιήθηκε η σύλληψη της 33χρονης, ο πατέρας των παιδιών δήλωσε πως δεν γνώριζε τι είχε συμβεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα
SMS -, Ρούλα, Τζωρτζίνας,SMS -, roula, tzortzinas