Survivor All Star: Σοκ με διπλή υποψηφιότητα για αποχώρηση

Οι μπλε έφτασαν στο συμβούλιο του Survivor All Star για να ψηφίσουν μετά από την ήττα τους.Το συμβούλιο του νησιού ξεκίνησε σε τεταμένο κλίμα ανάμεσα στους μπλε και τους κόκκινους. Το θέμα ήταν από την αρχή η υποψηφιότητα του Στέλιου Χανταμπάκη και το γεγονός πως αυτός…

Μια παύση σε όσα σχολιάζονταν έβαλε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος έστειλε τους μπλε για να ψηφίσουν τον πρώτο τους υποψήφιο

για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Έτσι οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας θα βρεθούν δίπλα στον Στέλιο Χανταμπάκη στην ψηφοφορία αποχώρησης της εβδομάδας που διανύουμε. Από τις πρώτες ψήφους που ξεκίνησε να διαβάζει ο Γιώργος Λιανός, φάνηκε πως υπήρχε μεγάλη διασπορά. Και τότε ρώτησε τους κόκκινους την γνώμη τους. Αφού όπως φάνηκε στο τέλος οι μπλε έπαθαν αυτό για το οποίο κατηγορούσαν τους κόκκινους την περασμένη εβδομάδα.

Τελικά το αποτέλεσμα που βγήκε από την κάλπη του σημερινού συμβουλίου έφερε τους μπλε σε πολύ δύσκολη θέση. Αφού όταν ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, υπήρχε ισοψηφία ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρίσκεται στη θέση αυτή για 10η εβδομάδα και όπως σχολίασε δεν ξέρει τι άλλο να κάνει για την ομάδα του, προκειμένου να μην τον ψηφίζουν για αποχώρηση. Ο Νικόλας Αγόρου τόνισε πως ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και δεν γνωρίζει αν οι άλλοι ψηφίζουν παρεΐστικα ή όχι, αλλά δέχεται την άποψη της ομάδας του.

Η ψηφοφορία της μπλε ομάδας:

Keywords
Τυχαία Θέματα