Survivor All Star: Η Ευρυδίκη σάρωσε - Οι Διάσημοι πήραν διπλή νίκη

Η ομάδα των Διασήμων κατάφερε να φέρει το τοτέμ της ασυλίας στην κόκκινη παραλία του Survivor All Star.Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται όπως λένε κι έτσι έγινε και για την κόκκινη ομάδα στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star. Με τα παιχνίδια της Καραϊβικής ξεκίνησε…

Ο αγώνας ασυλίας είναι ζήτημα τιμής για τους παίκτες της κόκκινης ομάδας, οι οποίοι ήθελαν να πάρουν τη σημερινή νίκη οπωσδήποτε για να μειώσουν τις πιθανότητες να χάσουν έναν παίκτη τους. Και για να μην είναι και οι τέσσερις υποψήφιοι κόκκινοι. Πάντως στο θέμα της στρατηγικής

που έχουν κάνει λόγο όλοι μετά από τη χθεσινή ήττα ο Μάριος Πρίαμος είπε σοφές κουβέντες: «Έχουμε δει στα 5 survivor ότι στον τελικό δεν έχει πάει κάποιος που έχει 90% στρατηγική».

Η Μελίνα Μεταξά κατάφερε να καθυστερήσει για λίγο τη νίκη των Διασήμων δίνοντας έναν πόντο στην ομάδα των Μαχητών και νικώντας τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε το βίντεο:

Αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανένα περιθώριο στους Μαχητές, ήταν σήμερα οι Διάσημοι και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και την ασυλία στα races με μεγάλη διαφορά. Και η τελευταία διαδρομή έγινε ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την Καρολίνα Καλύβα. Και αυτή τη φορά η Ευρυδίκη επιβλήθηκε φέρνοντας τη νίκη στην ομάδα της με σκορ 10-4.

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα