Survivor All Star: Η ασυλία στον Μάριο - Επιθέσεις στην Σταυρούλα πριν την αποχώρηση

Δύσκολος ο αγώνας της Πέμπτης 29/6 για τους παίκτες του Survivor All Star πριν από την αποχώρηση στο συμβούλιο.Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε ευχάριστα για τους παίκτες, αφού συγκεντρώθηκαν μαζί με τον Γιώργο Λιανό για να παίξουν «Πες το αλλιώς». Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού:

Το δεύτερο μέρος του «Πες το αλλιώς» του Survivor All Star:

Νωρίτερα στην παραλία των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης, η Στέλλα Ανδρεάδου μίλησε στο κιου για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τη συμπεριφορά

της. Κάνοντας κι εκείνη επίθεση με τη σειρά της: «Δεν είμαι μαλωμένη μαζί της, αντιθέτως αυτή ίσως και να έχει κόμπλεξ μαζί μου. Το ότι λέω την αλήθεια, δυο φορές έχω πει την αλήθεια στο συμβούλιο, είναι αυτό που την έχει πειράξει.

Της έχω εξηγήσει και off camera πως ό,τι δω και με ενοχλήσει ή μου ζητήσει ο Γιώργος Λιανός τον λόγο, θα το πω και θα τοποθετηθώ. Τόσο κακό είναι δηλαδή να πω την αλήθεια; Αν κάποιους τους πειράζει αυτό, ίσως μάλλον αυτοί να έχουν το λάθος να το πω έτσι», πρόσθεσε η Στέλλα για τη Σταυρούλα.

Η Στέλλα μιλάει για τη Σταυρούλα:

Ακολούθησε ο αγώνας ατομικής ασυλίας κατά τον οποίο οι παίκτες εξάντλησαν από έξι ζωές ο καθένας, μέχρι την τελική νίκη. Το ζευγάρι που άντεξε στα run μέχρι το τέλος ήταν η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Ο Μάριος ήταν αυτός που κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει τη νίκη στον αγώνα και την ατομική του ασυλία στο επόμενο συμβούλιο, ώστε να μην ψιφιστεί για αποχώρηση.

Η ατομική ασυλία του Survivor All Star στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη:

Ο Μάριος επέλεξε τον Σάκη και τη Στέλλα για να απολαύσουν μαζί το έπαθλο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Μάριο - Επιθέσεις, Σταυρούλα,Survivor All Star, mario - epitheseis, stavroula