Survivor 2024 28/2: Η Έλενα Αμανατίδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε - Δείτε πόσα χρήματα θα πάρει

Η Έλενα Αμανατίδου δεν τα κατάφερε στους τελικούς στόχους και ήταν αυτή που αποχώρησε την Τετάρτη 28/2 από το Survivor 2024.Οι μονομαχίες για την αποχώρηση από το Survivor 2024 την Τετάρτη 28/2 έγιναν ανάμεσα στις Έλενα Αμανατίδου, Μαρία Αντωνά, Κατερίνα Δαλάκα και Χρύσα Χατζηγεωργίου. Ο τελικός στόχος επιλέχτηκε από την…

Η Μαρία Αντωνά παραμένει στο Survivor:

Η αποχώρηση κρίθηκε ανάμεσα στην Χρύσα Χατζηγεωεργίου και την Έλενα Αμανατίδου, με την Χρύσα να κερδίζει με σκορ 4-2 σε μια μονομαχία που ανέβασε την αγωνία ψηλά.

Η Χρύσα παραμένει στο Survivor:

Η ένταση στους πάγκους έφτασε στα ύψη και χρειάστηκε πολλές φορές να μπουν κάποιοι παίκτες στη μέση για να μην δοθεί συνέχεια σε καβγά. Οι μπλε κατηγόρησαν τους κόκκινους πως στρατηγικά έδιωξαν μαι παίκτριά τους με την επιλογή της Χρύσας από την Κατερίνα. Σε αυτό προστέθηκε κι ένας στόχος τεχνικής που ευνόησε μόνο τη Δαλάκα.

Η Έλενα Αμανατίδου επιστρέφει στην Ελλάδα με 3.000 ευρώ αμοιβή για τις 3 εβδομάδες που κατάφερε να παραμείνει στο Survivor 2024, αφού στο συμβόλαιό της είχε συμφωνία για 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας δάκρυσε κατά την αποχώρησή της κι ευχήθηκε σε όλους καλή συνέχεια στο ριάλιτι επιβίωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024 282, Έλενα Αμανατίδου, - Δείτε,Survivor 2024 282, elena amanatidou, - deite