My style Rocks: Βασιλική σε Χριστιάνα - Β' διαλογής τελείως, ένα τίποτα

Το πλατό του My Style Rocks δεν ησυχάζει ποτέΜε την Νικόλ νικήτρια στον πίνακα κατάταξης του My Style Rocks έκλεισε το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας και στιλ του ΣΚΑΪ. Η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα με τις…

Οι fashionistas του My style Rocks έκαναν την παραρέλα τους κατά την είσοδό τους στο πλατό κι ακολούθησε η δύσκολη ώρα της βαθμολογίας τους από τις

συμπαίκτριες κι από τους κριτές. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Στέλιος Κουδουνάρης παράλληλα με τη βαθμολογία τους έδωσαν χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές στις διαγωνιζόμενες για να μπορέσουν να απογειώσουν τα look που έφεραν στο πλατό του show.

Στην περίπτωση της Ρέινα, ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν συμφώνησε σε κανένα ρούχο ή αξεσουάρ. Ο γνωστός σχεδιαστής της είπε χαρακτηριστικά πως όση ώρα την κοιτά και την ξανακοιτά δεν του αρέσει τίποτα.

Το σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη στη Ρέινα:

Η Χριστιάνα παρουσίασε ένα νεανικό outfit και το θέμα της ήταν τα γενέθλια μιας φίλης της στο βουνό. Όταν βαθμολογήθηκε από τις συμπαίκτριές της,η Κατερίνα Καραβάτου διαπίστωσε πως η Βασιλική της είχε βάλει τον χαμηλότερο βαθμό και της έδωσε τον λόγο για να το αιτιολογήσει. Αυτό που ακολούθησε ήταν ένας διάλογος που έχουμε συνηθίσει ανάμεσα στις δύο κοπέλες που έχουν δείξει από την αρχή πως αυτό που ξεκίνησε σαν αντιπάθεια έχει εξελιχθεί σε μίσος στο πλατό. Η Βασιλική σχολίασε πως το μόνο που της αρέσει από όλο το σύνολο ήταν η καζάκα που φορούσε η Χριστιάνα. Αφήνοντας για το τέλος το πικρόχολο σχόλιο πως ό,τι φορά η συμπαίκτριά της είναι β'διαλογής, γ',δ', ένα τίποτα. Οι δυο τους αντάλλαξαν ειρωνικές ματιές, συνεχίζοντας μια κόντρα που κρατά από το επεισόδιο της πρεμιέρας του My Style Rocks.

Χριστιάνα και Βασιλική στην καθημερινή τους συνήθεια:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Rocks, Βασιλική, Χριστιάνα - Β,Rocks, vasiliki, christiana - v