My Style Rocks: Κανονιοβολισμοί Σκουλού on air - «Αυτό δεν το έκανες μόνη σου σίγουρα»

Οι κριτές του My Style Rocks έχουν εντοπίσει τη βοήθεια που παίρνουν οι διαγωνιζόμενες από στιλίστες.Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε τις fashionistas του My Style Rocks στο πλατό με τα νέα τους look και μετά από την πασαρέλα τους ξεκίνησε η βαθμολογία τους από τις συμπαίκτριες…

Η Χριστιάνα έχει δείξει πολλές φορές τον έντονο χαρακτήρα της από τις απαντήσεις που δίνει και στις συμπαίκτριές της. Όταν ήρθε η ώρα να δώσει τον βαθμό της στη Βασιλική, της έβαλε και πάλι «2».

Αυτό που ακολούθησε ανάμεσά τους ήταν αρκετά γνώριμο, αφού οι δύο διαγωνιζόμενες του My Style Rocks, καθημερινά τσακώνονται και πετούν χαρακτηρισμούς η μία στην άλλη. Αφορμή για το σημερινό επεισόδιο ανάμεσα τους ήταν η επώνυμη τσάντα που κρατούσε η Βασιλική, για την οποία η Χριστιάνα σχολίασε ότι δεν θα έπρεπε να την κρατά. Κι αυτό γιατί η ίδια σε άλλο επεισόδιο βαθμολογούσε αρνητικά όσες είχαν brand πάνω τους που ήταν πολύ εμφανή.

«Έχω πει ότι όλα τα brands που φοράω είναι της μητέρας μου και έχω πει πως όταν βλέπω μια κοπέλα από πάνω μέχρι κάτω με brands σημαίνει ότι είναι ανασφαλής», απάντησε η Βασιλική. Κι έπειτα ακολούθησε ένας διάλογος του τύπου «είσαι κομπλεξική» από την μεριά της Χριστιάνας με την Βασιλική να σχολιάζει: «το πας πολύ μακριά».

Ο διάλογος Βασιλικής και Χριστιάνας στο My Style Rocks:

Keywords
Τυχαία Θέματα