Google: Ποιους και τι αναζητήσαμε περισσότερο στην Ελλάδα το 2023 - Έκπληξη η προσωπικότητα της χρονιάς

Πολιτικοί, ηθοποιοί και αθλητικά γεγονότα κυριάρχησαν στις αναζητήσεις που κάναμε περισσότερο στην Google οι Έλληνες το 2023.Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Google έδωσε στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία ως προς τις αναζητήσεις που έγιναν περισσότερο σε κάθε χρόνο. Έτσι, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα… Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το

χρήστη Sin Boy (@isyourboysinboy)

Τα πρόσωπα που αναζητήσαμε περισσότερο το 2023

Σαρωτική ήταν η εμφάνιση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανου Κασσελάκη, στην πολιτική σκηνή και έτσι δεν προκαλεί έκπληξη ότι ήταν το πρόσωπο που είχε τις περισσότερες αναζητήσεις στην Google κατά τη χρονιά που ολοκληρώνεται, μετά τον Sin Boy.

Την πρώτη πεντάδα ως προς τις προσωπικότητες της χρονιάς, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Google, συμπληρώνουν ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης, ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Αναφορικά με τα πρόσωπα που «έφυγαν» από τη ζωή το 2023, τις περισσότερες αναζητήσεις συγκέντρωσαν ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι, η πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος.

Ο πόλεμος στο Ισραήλ, η αλλαγή ώρας και η αλλαντίαση

Σχετικά με τα αθλητικά γεγονότα που κυριάρχησαν στις αναζητήσεις της Google στην Ελλάδα κατά το 2023 είναι το Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού, το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, η βαθμολογία της Super League, το ΑΕΚ - Ολυμπιακός και το Ελλάδα - Γαλλία.

Φυσικά, οι Έλληνες είχαμε και πολλές απορίες, επομένως απευθυνθήκαμε στην Google για τις απαντήσεις. Επομένως, στην ερώτηση «τι είναι;» κυρίαρχησαν οι λέξεις «αλλαντίαση», «στρεπτόκοκκος», «λεπτοσπείρωση», «1237» και «ΛΟΑΤΚΙ».

Ως προς το ερώτημα «πότε…;», οι Ελλήνες αναζητήσαμε περισσότερο τους όρους «αλλάζει η ώρα», «παίζει η ΑΕΚ», «είναι η Black Friday», «είναι οι δημοτικές εκλογές» και «ανοίγει το Τριώδιο».

Τέλος, σχετικά με το ερώτημα «γιατί…;», στην Ελλάδα οι περισσότερες αναζητήσεις το 2023 αφορούσαν στο «ηλεκτρίζονται τα μαλλιά μου», «πετάμε χαρταετό», «δακρύζουν τα μάτια», «γίνεται πόλεμος στο Ισραήλ», «είναι μαύρα τα βουνά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Google, Ποιους, Ελλάδα, 2023 - Έκπληξη,Google, poious, ellada, 2023 - ekplixi