Eurovision 2024: Ο παραγωγός της Loreen έστειλε τραγούδι για τη Μαρίνα Σάττι

Περίπου 150 τραγούδια κατατέθηκαν στην ΕΡΤ για τη Μαρίνα Σάττι και τη Eurovision 2024.Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2024, την οποία έχει αναλάβει η Μαρίνα Σάττι. Μάλιστα, έχουν κατατεθεί περίπου 150 τραγούδια στην ΕΡΤ
από διάφορους δημιουργούς,… Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Με άρωμα… Loreen οι προτάσεις για τη Σάττι στη Eurovision 2024

Αναλυτικά, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, μεταξύ των δημιουργών που υπέβαλαν την πρότασή τους στην ΕΡΤ για τη Μαρίνα Σάττι και τη Eurovision 2024 είναι ο - ελληνικής καταγωγής - Δημήτρης Στάσσος σε συνεργασίας με τον Peter Boström, μουσικό παραγωγό της Loreen, ο οποίος έχει υπογράψει και τις επιτυχίες «Euphoria» και «Tattoo» που νίκησαν στη Eurovision το 2012 και το 2023, αντίστοιχα.

Επισημαίνεται ότι ο Δημήτρης Στάσσος δεν είναι άγνωστος στο κοινό της Eurovision, καθώς είναι ένας από τους δημιουργούς του τραγουδιού «Aphrodisiac» με το οποίο η Ελευθερία Ελευθερίου εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision 2012. Ακόμα, ο ίδιος έχει υπογράψει και το τραγούδι «La Noche Es Para Mí», με το οποίο συμμετείχε η Ισπανία στη Eurovision 2009.

Ως εκ τούτου, σε σχετικές δηλώσεις του στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ALPHA, ο συνθέτης είπε: «Είδα ότι ψάχνουν κομμάτι για τη Μαρίνα Σάττι, πήρα τηλέφωνο, τους είπα την ιδέα μου, άρεσε και από εκεί και πέρα άρχισε η δουλειά. Στα Aγγλικά είναι, ακόμα δεν έχουμε ελληνικό στίχο. Σκοπεύουμε να βάλουμε και ελληνικό στίχο, θα ήθελα να γράψει τον ελληνικό στίχο η Μαρίνα, αυτός είναι ο στόχος μου. Το τραγούδι που γράφουμε, είναι urban hip hop αλλά έχει έθνικ στοιχεία, είναι και ποπ. Έχει φλογέρα και κάποια άλλα όργανα μέσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024, Loreen, Μαρίνα Σάττι,Eurovision 2024, Loreen, marina satti