Australian Open: Ο Ράονιτς με το τρομερό σερβίς στον δρόμο του Τσιτσιπά, πότε είναι ο αγώνας

Έναν από τους κορυφαίους server, τον Μίλος Ράονιτς, θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην φάση των «32» του Australian Open.

Ο 29χρονος Καναδός που είναι στην 35η θέση στον κόσμο επικράτησε σχετικά άνετα τους Κριστιάν Γκαρίν με 3-0 σετ (6-3, 6-4, 6-2) και στο δρόμο του θα βρει τον Έλληνα πρωταθλητή Στέφανο Τσιτσιπά.

Το

2016 ο Ράονιτς είχε φτάσει μέχρι τους ημιτελικούς της Μελβούρνης, ενώ η καλύτερη θέση που είχε στο παρελθόν στην παγκόσμια κατάταξη ήταν το νούμερο 3. Στην κατοχή του έχει 8 τίτλους.

Τσιτσιπάς και Ράονιτς θα συναντηθούν για πρώτη φορά, με τον Έλληνα πρωταθλητή να σκέφτεται ήδη πως θα βρει τρόπο για να αντιμετωπίσει το τρομερό σερβίς του αντιπάλου του.

Ο αγώνας θα γίνει την Παρασκευή (24/1).

Η Μαρία Σάκκαρη από την άλλη τα βρήκε δύσκολα , αλλά τελικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Νάο Χιμπίνο (Ιαπωνία) και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Australian Open.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 2-0 σετ (7-6 (4), 6-4) και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης που διεξάγεται στην Μελβούρνη θα τεθεί αντιμέτωπη με την νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Μάντισον Κις (ΗΠΑ) και την Αράντσα Ρους (Ολλανδία).

Ο επόμενος αγώνας της Σάκκαρη είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (24/01) και θα προσπαθήσει να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στην φάση των «16» του συγκεκριμένου τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα