5 δωρεάν online παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε

Διάσημοι θίασοι, χορευτικά συγκροτήματα και ορχήστρες φέρνουν στο σπίτι μας τις καλύτερες παραστάσεις τους.

«Smashed» από τους εκπληκτικούς Gandini Juggling
Για εκείνους που δεν είχαν την τύχη να παραβρεθούν στη μία και μοναδική παράσταση της ομάδας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τον περασμένο Μάρτιο, το «Smashed» θα είναι μια αποκάλυψη. Με έμπνευση από τις χορογραφίες της Pina Bausch, 9 performers, 7 άνδρες και 2 γυναίκες, παρουσιάζουν μια παράσταση θεατρικού τσίρκου, μοναδικής έμπνευσης,

δεξιότητας και πρωτοτυπίας.

https://vimeo.com/210302903

«Ο Πέτρος και ο λύκος» (Peter and the Wolf) από το Royal Ballet, ως τις 26 Απριλίου
Το πασίγνωστο μουσικό παραμύθι του Προκόφιεφ, σε χορογραφία του Matthew Hart,  παρουσιάστηκε το 2010 στο Royal Opera House, σε αυτή την υπέροχη παράσταση που απευθύνεται -θεωρητικά- σε παιδιά αλλά θα απολαύσουν εξίσου και οι μεγάλοι. Προσέξτε τα διάφορα όργανα της ορχήστρας -το καθένα αντιστοιχεί σε ένα χαρακτήρα του έργου, θαυμάστε τα υπέροχα κοστούμια και αφήστε τη μουσική να σας παρασύρει.

«Palermo Palermo» της Pina Bausch από το Χοροθέατρο του Βούπερταλ
Η μαγνητοσκοπημένη παράσταση του έργου που έκανε πρεμιέρα το 1989 είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του Pina Bausch Foundation, του ιδρύματος που φέρει το όνομα της Γερμανίδας χορογράφου και οραματίστριας, αποκαταστημένη ψηφιακά, από την αρχή ως την υπόκλιση. Μια μοναδική ευκαιρία για τους φίλους του σύγχρονου χορού και θαυμαστές της χορογράφου που, στις ελάχιστες εμφανίσεις της στη χώρα μας, μάγεψε κοινό και κριτικούς.

http://www.pinabausch.org/en/editions/film/palermo-palermo

Τα μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber
Μια επιλογή από τα έργα του διάσημου Άγγλου συνθέτη και παραγωγού είναι διαθέσιμα κάθε βδομάδα, από τις 3 Απριλίου, στο ψηφιακό κανάλι The Shows Must Go On. Η σειρά των μεταδόσεων ξεκίνησε με το «Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat» σε παραγωγή του 2000 με τους Donny Osmond, Maria Friedman, Richard Attenborough και Joan Collins. Ακολουθεί στις 10 Απριλίου το «Jesus Christ Superstar» με τους Tim Minchin και Melanie C. Προσοχή! Κάθε μαγνητοσκοπημένη παράσταση θα είναι διαθέσιμη για δύο εικοσιτετράωρα ακριβώς!

«Άμλετ» από το Shakespeare's Globe
Μαγνητοσκοπημένη το 2018 στο θέατρο – θεματοφύλακα της κληρονομιάς του βάρδου, η παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί η χιλιοβραβευμένη Μισέλ Τέρι, θεωρείται από τις καλύτερες της τελευταίας δεκαετίας. Μην τη χάσετε για κανένα λόγο.

https://" width="560" height="315" allow="autoplay; fullscreen; encrypted-media" allowfullscreen="true" frameborder="0" scrolling="no">

Keywords
Τυχαία Θέματα