Ξάνθη : Περιφερειάρχης και Δήμαρχος γνωρίζουν τον νέο Καλπαζίδη

23:54 9/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο κύβος ερρίφθη! Τη Δευτέρα (9/8) ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας, Χρήστος Μέτιος και ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσεπέλης, θα συναντήσουν στην Αθήνα τον νέο Καλπαζιδ…ε, τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθης!

Οι δύο αυτοδιοικητικοί της Βορείου Ελλάδας έχουν ραντεβού με τον Χρήστο Πανόπουλο, ο οποίος τους ζήτησε να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα για σημαντικό λόγο. Δεν τους ενημέρωσε με λεπτομέρειες, αλλά τους προϊδέασε

για το σκοπό.

Έτσι και αλλιώς, ο Πανόπουλος είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου ότι αν δεν βρεθεί λύση μέχρι την Παρασκευή 14 Αυγούστου, τότε θα… κλείσει το μαγαζί. Άρα, αυτή τη βδομάδα, είτε η ΠΑΕ θα περάσει στην κυριότητα του νέου Καλπαζιδ…ε, νέου ιδιοκτήτη, είτε θα κινήσει τις διαδικασίες για τη διάλυση της.

Είναι προφανές ότι ο νέος Καλπαζίδ…ε, νέος ιδιοκτήτης της Ξάνθης, θα ζητήσει τη στήριξη των τοπικών φορέων, προκειμένου να αναλάβει. Άλλωστε και ο Χρήστος Πανόπουλος τους είχε θέσει προ των ευθυνών τους, στη σύσκεψη που είχαν (στο Σαλέ του Καλπαζίδη…).

Πάντως, στην πόλη επικρατεί η εντύπωση ότι ο νέος Καλπαζίδ…ε, ιδιοκτήτης έχει βρεθεί και απομένουν οι ανακοινώσεις. Την Παρασκευή ο ραδιοφωνικός σταθμός είχε μεταδώσει ότι ο νέος Καλπαζίδ…ε, ιδιοκτήτης θα είναι ο Ηλίας Αϊβαζόγλου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρικάλων και ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρίας Top Line…

Keywords
Τυχαία Θέματα