Ξάνθη : Αποχώρησαν οι Τζουρίτσκοβιτς, Σόσα και Κασάδο

21:57 23/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Ξάνθη αποδυναμώνεται αγωνιστικά καθώς τρεις ποδοσφαιριστές της δεν θα συνεχίσουν στον ακριτικό σύλλογο την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για τους Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς, Λεάντρο Σόσα και Χόρχε Κασάδο οι οποίοι έστειλαν το δικό τους «αντίο» μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media.

Το μήνυμα του Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς: «Μετά από 2,5 χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, προπονητές,

το προπονητικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους της ομάδας που συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα. Ξεχωριστό ευχαριστώ στους Xanthifans για την υποστήριξή τους σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο. Η ΠΑΕ Ξάνθη και η πόλη της Ξάνθης θα μου φέρνουν πάντοτε όμορφες αναμνήσεις».

Το μήνυμα του Λεάντρο Σόσα: «Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε η οικογένειά μου και εγώ αυτή τη χρονιά, το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ. Ευχαριστώ την ΠΑΕ Ξάνθη, την πόλη και τους ανθρώπους της. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και όσους εργάζονται στην ομάδα και τους εύχομαι τα καλύτερα. Αφήνω αρκετές αναμνήσεις και φίλου εδώ, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και πάλι… Ευχαριστώ».

Το μήνυμα του Χόρχε Κασάδο: «Ακόμα μία σεζόν έφτασε στο τέλος. Νιώθω περίεργα, χαρούμενος που επέστρεψα, αλλά σε δύσκολες και διαφορετικές συνθήκες. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά. Είμαι υπερήφανος για όλους όσους συνεργάστηκα και καταφέραμε η ομάδα να είναι εκεί που αξίζει. Είμαι ευγνώμων σε όλους στην ομάδα, τους υπαλλήλους και όλους αυτούς που αποτελούν κομμάτι της οικογένειας σε αυτά τα 2,5 χρόνια. Ήταν χαρά μου να φοράω αυτή τη φανέλα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα