«Θέλουμε να κάνουμε το φάιναλ φορ στην Κολωνία»

19:29 17/3/2020 - Πηγή: To10.gr

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ρευστή κατάσταση. Κάθε μέρα, ακόμη και κάθε ώρα, έρχονται νέες πληροφορίες. Οι αποφάσεις λαμβάνονται με βάση αυτό το γεγονός. Το τωρινό πλάνο είναι να διοργανώσουμε το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στην Κολωνία, στην ημερομηνία που είναι ήδη προγραμματισμένο. Ωστόσο, αν χρειαστεί, θα ανοίξουμε ξανά το θέμα ανάλογα με το πώς εξελίσσεται η ιστορία με τον κορωνοϊό».

Ο εκτελεστικός διευθυντής της λίγκας, Έντουαρντ Σκοτ, ξεκαθάρισε τις προθέσεις της διοίκησης της λίγκας. Παρότι οι αγώνες έχουν διακοπεί,

παρότι ο καιρός μέχρι το φάιναλ φορ (22-24 Μαΐου) δεν είναι αρκετός, παρότι έχουν πέσει προτάσεις στο τραπέζι, είτε για οριστική διακοπή, είτε για τελική φάση με οκτώ ομάδες, στα πρότυπα του ισπανικού μοντέλου, στόχος είναι η επιστροφή στην κανονικότητα.

«Αυτή τη στιγμή, δεν σκεφτόμαστε να διακόψουμε οριστικά τις διοργανώσεις. Στόχος μας είναι να προκύψουν πρωταθλητές σε Ευρωλίγκα και Eurocup, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ανάλογα με την κατάσταση, θα καθίσουμε στο τραπέζι με τις ομάδες και θα αποφασίσουμε πότε και πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν» συμπλήρωσε, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα