Σκέψεις να γίνουν τα ματς με ιαχές κόσμου από μεγάφωνα!

13:48 18/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Για μία ακόμη η φορά Premier League πάει να πρωτοπορήσει!

Οι ιθύνοντες του αγγλικού ποδοσφαίρου προσπαθούν να βρουν τον καλύτερο τρόπο και τις καταλληλότερες λύσεις για να ολοκληρωθεί η σεζόν με τις, όσο το δυνατόν γίνεται, λιγότερες απώλειες. Και να γίνουν οι εναπομείνασες 9 αγωνιστικές σαν να μην άγγιξε… ποτέ ο κορωνοϊός την κοινωνία μας…

Ακόμη αιωρούνται πολλά πράγματα για το τι μέλλει γενέσθαι με την Premier League.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το πρωτάθλημα δεν θα επανεκκινήσει πριν τις 8 Ιουνίου, ενώ στο τραπέζι υπάρχει το σενάριο να γίνουν όλα τα παιχνίδια (92 στο σύνολο) σε διάστημα πέντε, μόλις, εβδομάδων.

Επίσης, δεδομένο θεωρείται πως αν τελικά διεξαχθούν οι αναμετρήσεις, τότε θα λάβουν χώρα χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες, κεκλεισμένων των θυρών δηλαδή, και αυτό σίγουρα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Ποιος θέλει ποδόσφαιρο σε άδειες κερκίδες χωρίς κόσμο; Κανείς, διότι θα λείπει η… μαγεία του αθλήματος. Αυτό που το έχει κάνει τόσο ξεχωριστό εδώ και δεκαετίες.

Οι άνθρωποι της Premier League λοιπόν, σκέφτονται να κάνουν κάτι πρωτοποριακό. Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Τimes», υπάρχει το ενδεχόμενο να ακούγονται φωνές και επευφημίες φιλάθλων από τα μεγάφωνα των γηπέδων και έτσι η ατμόσφαιρα θα είναι σαν να υπάρχει κόσμος εντός των σταδίων!

«Σκεφτόμαστε διάφορους τρόπους για να… γεμίσουμε τα γήπεδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Μπράιτον, Πολ Μπάρμπερ. Και ουσιαστικά δεν διέψευσε αυτό το σενάριο που επικαλείται το γνωστό βρετανικό Μέσο, αφήνοντας να εννοηθεί πως όντως έχει πέσει αυτό το ενδεχόμενο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων!

Εκτός από όλα αυτά, οι διοικούντες το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου φαίνεται πως ψάχνουν τρόπους για να… γεμίσουν κατά κάποιον τρόπο οι άδειες θέσεις των γηπέδων, για να περνάει πιο όμορφα η εικόνα στους δέκτες των τηλεθεατών…

Keywords
Τυχαία Θέματα