Σαμπντόρια – Γιουβέντους 1-2

Πολύ σημαντική νίκη για την Γιουβέντους που επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Σαμπντόρια κι έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 20′ η Γιούβε άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό σουτ του Ντιμπάλα αλλά οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στη συνέχεια και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 35′ ο Σάντρο δεν έδιωξε καλά και ο Καπράρι με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Πριν βγει όμως το ημίχρονο ο Ρονάλντο έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του με μια απίθανη κεφαλιά αφού πήδηξε στον… Θεό κι έκανε το 2-1.

Σκορ που ήταν και το τελικό αφού στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι με την Σαμπντόρια να τελειώνει

και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καπράρι στο 90′.

Σαμπντόρια: Οντέρο, Μουρίγιο, Μούρου (76’ Αουγέλο), Κόλεϊ, Φεράρι, Ραμίρες, Λινέτι, Θόρσμπι, Γιάνκτο (61’ Γκαμπιαντίνι), Ντεπάολι (50’ Λερίς), Καπράρι

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπονούτσι, Σάντρο (82’ Ντε Σίλιο), Ντανίλο, Ντεμιράλ, Ματουϊντί, Ραμπιό, Πιάνιτς, Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (69’ Ράμσεϊ), Ντιμπάλα (77’ Ντάγκλας Κόστα)

Μπρέσια – Σασουόλο 0-2

Στο άλλο ματς της βραδιάς για την Serie A, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική η Σασουόλο πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Μπρέσια με 2-0 και ανάσανε βαθμολογικά αφού ανέβηκε στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού που βρίσκεται η αποψινή αντίπαλός της με 13 βαθμούς.

Ο Τραορέ με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 στο 25′ και ο Καπούτο το 2-0 για την Σασουόλο στο 71′ με όμορφη προσπάθεια και σουτ.

Μπρέσια: Αλφόνσο, Κανσεγιόρ, Ρόμουλο, Ζαμπέλι, Μπιζόλι Ματέιου, Τσιζτάνα, Σπάλεκ (65’ Ντόι), Τονάλι, Μπαλοτέλι (78’ Μάτρι), Τορεγκρόσα (72’ Ντοναρούμα)

Σασουόλο: Πέγκολο, Τόλιαν, Ομπιάνγκ, Μπογκά (85’ Ντάνκαν), Ρομάνια, Μαρλόν, Λοκατέλι, Καπουτο, Ροζέριο (72’ Κυριακόπουλος), Τραορέ, Μπεράρντι (88’ Πελούζο)

Keywords
Τυχαία Θέματα