Ο Σλοβάκος Ιβάν Κρούζλιακ σφυρίζει στην Τούμπα

11:03 12/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Τα πλέι οφ ξεκινούν το Σαββατοκύριακο με το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας να δεσπόζει στο πρόγραμμα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Η ΚΕΔ μάλιστα ανακοίνωσε τους ορισμούς για τα τρία παιχνίδια των πλέι οφ, ορίζοντας ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς.

Συγκεκριμένα, στο μεγάλο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής ο Μέλο Περέιρα και οι συνεργάτες του όρισαν τον Σλοβάκο Ιβάν Κρούζλιακ. Ο 36χρονος είναι

κατηγορίας Elite στην UEFA και βοηθοί του στο ματς θα είναι οι συμπατριώτες του Τόμας Σομολάνι, Μπράνισλαβ Χάντσκο, 4ος ο Τάσσης, στο VAR οι Σιδηρόπουλος, Κωσταράς και παρατηρητής ο Σπυρόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σλοβάκος έχει σφυρίξει στο παρελθόν τους αγώνες Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός 1-0 (21/2/19) στο Γιουρόπα, Παναθηναϊκός-Καμπάλα 2-2 (27/8/15, Γιουρόπα), Τότεναμ-Αστέρας Τρίπολης 5-1 (23/10/14, Γιουρόπα) και Ελλάδα-Λετονία 2-0 (U17, 23/3/11).

Όσον αφορά τα άλλα δυο ματς της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ, στο αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, διαιτητής θα είναι ο 42χρονος Λιθουανός Γκεϊντιμίνας Μαζέικα, πρώτης κατηγορίας στην UEFA.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Βιτάουτας Σίμκους, Βιτένις Καζλάουσκας, 4ος ο Τζήλος και στο VAR οι Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου, με παρατηρητή τον Μπίκα. Ο Μαζέικα έχει ελληνικό παρελθόν, αφού στο παρελθόν έχει διευθύνει την αναμέτρηση Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ 2-0 (2/10/14) για το Γιουρόπα Λιγκ.

Τέλος στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο ματς του Άρη με τον ΟΦΗ ορίστηκε ο Βούλγαρος Γκιόργκι Καμπάκοφ, ο οποίος είναι στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του οι Μάρτιν Μαργκαρίτοφ, Ντιγιάν Βάλκοφ, 4ος ο Μαλούτας και ως VAR οι Ευαγγέλου, Φωτόπουλος, με παρατηρητή τον Γκαϊτατζή. Ο 34χρονος ρέφερι τη φετινή σεζόν έχει σφυρίξει την ήττα του Ολυμπιακού στο Λονδίνο από την Τότεναμ με 4-2 για τους ομίλους του Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα