«Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν ακόμη Μπίσεσβαρ!»

21:13 10/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Την περασμένη Τρίτη (6/8) ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε στην Τούμπα για να δει από κοντά τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ στην πρώτη μάχη απέναντι στον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό του Champions League.

Ο γνωστός ΠΑΟΚτσής δημοσιογράφος του OPEN και της εφημερίδας «Βραδυνής» μίλησε στον «FOCUS 103,6» για τον Δικέφαλο. για

όσα είδε στον αγώνα ΠΑΟΚ-Άγιαξ.

Αρχικά είπε: «Εάν είχε μπει το γκολ μετά το 2-1, στη φάση του Πέλκα, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά για τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της Ολλανδίας. Τώρα είναι δύσκολα, αλλά θα πάει εκεί για να το παλέψει.

Ο ΠΑΟΚ ήταν φανταστικός στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άγιαξ είναι καταπληκτικός στο passing game, κάτι που είδαμε στο β΄ μέρος. Βλέπω όμως, ότι ενώ ο Λουτσέσκου ήταν αμυντικογενής προπονητής, ο Φερέϊρα παίζει άλλο ποδόσφαιρο, επιθετικό, όχι φοβισμένο όπως ο προηγούμενος προπονητής, έχοντας άλλη φιλοσοφία».

Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να γίνει ακόμη καλύτερος; «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θέλει ακόμη έναν παίκτη, όπως ο Μπίσεσβαρ, στο κέντρο, για να μπορεί να έχει διάρκεια καλού παιχνιδιού 90 λεπτά και όχι 60, γιατί από πλευράς ρόστερ, κατά τα άλλα, είμαστε πλήρεις και αισιοδοξώ ότι θα πάμε καλά και στο πρωτάθλημα. Επειδή ακούω πολλά, εάν αποκλεισθούμε από τον Άγιαξ δεν θα είναι ντροπή, είναι μεγάλος αντίπαλος και εμείς θα μπορέσουμε να παίξουμε σε ομίλους του Europa League, στην χειρότερη περίπτωση. Έχουμε ένα 90λεπτο στην Ολλανδία και θα τα παίξουν όλα για όλα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα