Ο ΠΑΟΚ στέλνει μήνυμα υπεροχής

17:06 7/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Μετά από 95 ημέρες η μπάλα θα ξανά τσουλήσει στο χορτάρι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι στην πρώτη «μάχη» των play offs. Τίποτα δεν θα θυμίζει το αποψινό μ’ αυτό που είχε διεξαχθεί στις 4 Μαρτίου ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Στη ζωή μας μπήκε ο κορωνοϊός, η μάσκα, το αντισηπτικό, οι αποστάσεις των δύο μέτρων

και άλλα πολλά που σιγά-σιγά αρχίζουμε να τα αφήνουμε πίσω. Όλα αυτά τα μέτρα επηρέασαν τον αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο που προσπαθεί να επανέλθει από τους θαλάμους εντατικής παρακολούθησης.

Η Τούμπα στις 19:30 δεν θα είναι λάβα για να «πνίξει» τους ψιλωμένους παίκτες του Ολυμπιακού που έρχονται με τον αέρα των +7 (μέχρι να εκδικαστεί η απόφαση στο CAS για το θέμα της πολυιδιοκτησίας η τιμωρία παραμένει ακόμα στο αέρα). Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κάνουν από σήμερα τον γύρο του θριάμβου με την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς με νίκη θα ξεφύγουν στο +10 από τους Θεσσαλονικείς. Αυτό όμως, όπως λένε στον ΠΑΟΚ, είναι μια καλή ιστορία φαντασίας που θα μπορούσαν να λένε στα ερυθρόλευκα καφενεία λίγο πριν την σέντρα. Αυτό το όνειρό τους δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα εμφανιστούν παρότι έχουν πολλές απουσίες, μπαρουτοκαπνισμένοι.

Στον Δικέφαλος γνωρίζουν πως κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης μπορεί να είναι και η… ταφόπλακα στις ελπίδες του για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες και ο Αμπέλ Φερέιρα σήμερα θέλουν να φανούν συνεπείς στην υπόσχεση που έδωσαν στους φιλάθλους, αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη ότι θα κάνουν δηλαδή τα πάντα για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Τα κίνητρα που έχουν είναι πολλά, αλλά και ισχυρά. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θεωρούν πως μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι πρώτος στην βαθμολογία όμως η δική τους ομάδα είναι καλύτερη στο χορτάρι και η διαφορά των +7 βαθμών μπορεί να καλυφθεί. Αν έρθουν απόψε οι τρεις βαθμοί της νίκης τότε θα φορτωθεί με άγχος ο Ολυμπιακός γιατί θα έχει δείξει πως επανήλθε σε όσο το δυνατόν καλύτερα και ψυχωμένα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για το διπλό και για τον πρόεδρος τους. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά για την λάσπη που δέχθηκε και δέχεται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Για τις επιθέσεις που δέχονται στελέχη της διοίκησης, όπως ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης. Για όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα κατέβουν μια γροθιά στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να «πνίξουν» τους λαλίστατους και ψιλωμένους ερυθρόλευκους.

Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να παραταχθούν σε λίγες ώρες με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Με τον Μάτος στα δεξιά, τους Βαρέλα και Μιχάι στο κέντρο της άμυνας και τον Βιεϊρίνια στην αριστερή πλευρά. Μπροστά τους θα είναι οι Mίσιτς και Μαουρίσιο. Στις πτέρυγες οι Λημνιός και Ελ Καντουρί με τον Μπίσεσβαρ στον άξονα και τον Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης. Θυμίζουμε ότι δεν παίζουν οι Κρέσπο, Ινγκασον, Αουγκούστο, Γιαννούλης και Ζαμπά

Keywords
Τυχαία Θέματα