«Νέο συμβόλαιο σε Σεμέδο πρότεινε ο Ολυμπιακός»

10:22 10/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ρούμπεν Σεμέδο για ακόμη μια μέρα είναι πρωταγωνιστής στα πρωτοσέλιδα της Πορτογαλίας, με το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτηση του να τείνει να γίνει σίριαλ.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού απασχολεί έντονα τους αετούς, με τον Ζορζέ Ζεσούς να επιθυμεί να τον εντάξει άμεσα στο ρόστερ του, προκειμένου να είναι διαθέσιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ωστόσο,

ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει τόσο εύκολα, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ των ερυθρόλευκων. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Record στο πρωτοσέλιδο της λοιπόν, οι Πειραιώτες πρότειναν ανανέωση συμβολαίου στον παίκτη και για να δυσκολέψουν τη μετακίνηση του Πορτογάλου στόπερ στην Μπενφίκα καταθέτοντας πρόταση μάλιστα με μεγαλύτερες αποδοχές, με σκοπό να ισοφαρίσει την προσφορά των αετών της Λισαβόνας.

Η O’ Jogo στο δικό της πρωτοσέλιδο τονίζει ότι οι αετοί προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 1 εκατ. ευρώ στον στόπερ των ερυθρολεύκων, με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να θέλει να κρατήσει τον παίκτη. Για αυτό τον λόγο και του πρότεινε νέο συμβόλαιο ώστε να τον πείσει να μείνει στο λιμάνι και να μην μετακομίσει στη Λισαβόνα και την Μπενφίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες μέρες οι Πορτογάλοι ανέφεραν ότι η Μπενφίκα είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον παίκτη, όμως πλέον δίνουν μια άλλη διάσταση. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν θέλει να χάσει τον Σεμέδο, για αυτό τον λόγο και είχε απαντήσει αρνητικά στην πρώτη πρόταση της Μπενφίκα ύψους 7 εκατ. ευρώ.

Οι αετοί επανήλθαν, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με τον παίκτη, παρά το γεγονός ότι μέχρι πριν λίγες μέρες φάνταζε δεδομένο πως ο Σεμέδο αργά ή γρήγορα μεταγραφεί στην Μπενφίκα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Record:

Keywords
Τυχαία Θέματα