Με φόντο τον τελικό

13:34 27/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Η διοργάνωση του EURO 21 στη Ιταλία έφτασε απευθείας από τους ομίλους στην ημιτελική φάση, όπου συμμετέχουν Γερμανοί, Ρουμάνοι, Γάλλοι και Ισπανοί.

Στις 19:00 στο γήπεδο Νταλ’Αρα της Μπολόνια η Γερμανία αντιμετωπίζει τη Ρουμανία. Οι βορειοευρωπαίοι είναι οι κάτοχοι του τίτλου, αφού το 2017 επικράτησαν στον τελικό της Ισπανίας με 1-0. Στη φετινή διοργάνωση, παρουσιάστηκαν εξίσου αποτελεσματικοί στον όμιλο, όπου τερμάτισαν 1οι μπροστά από Δανία, Αυστρία και Σερβία συγκεντρώνοντας 7 πόντους. Αρχικά επικράτησαν των Δανών με

3-1, έχοντας προηγηθεί 3-0 μέχρι το 65’. Στη 2η αγωνιστική διέλυσαν τους Σέρβους με σκορ 6-1 (3-0 από ημίχρονο) και έκλεισαν τον όμιλο με την βολική γι αυτούς ισοπαλία 1-1 με την Αυστρία. Σκόραρε σύνολο 5 γκολ στους ομίλους ο επιθετικός της Φράιμπουργκ, Λούκα Βάλντσμιντ.

Με βολική ισοπαλία στην τελευταία αναμέτρηση προκρίθηκαν και οι Ρουμάνοι στα ημιτελικά, αφού το 0-0 απέναντι στους Γάλλους για την 3η αγωνιστική έστειλε χέρι – χέρι τις δύο ομάδες στα νοκ άουτ. Νωρίτερα οι Ρουμάνοι εμφάνισαν ένα πολύ επιθετικό πρόσωπο σκοράροντας από 4 γκολ σε κάθε ένα από τα δύο πρώτα τους παιχνίδια. Στην πρεμιέρα διέλυσαν τους Κροάτες με 4-1 και την 2η αγωνιστική σε ένα υπέροχο παιχνίδι επικράτησαν των Άγγλων 4-2 με δύο γκολ στο φινάλε.

Στον τελικό ο νικητής θα συναντήσει μία εκ των Ισπανία ή Γαλλία, που κοντράρονται στον έτερο ημιτελικό.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Γερμανία U21 – Ρουμανία U21 με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα