Μάνατζερ Γκαρσία : «Ο Ματέο θα μείνει στην Ευρώπη, έχει πρόταση από Ελλάδα»

11:52 23/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ματέο Γκαρσία είναι ένας παίκτης που απασχολεί έντονα την ελληνική επικαιρότητα αφού έχει εμπλακεί ουκ ολίγες φορές σε αρκετά σενάρια επιστροφής τόσο στον Άρη, αλλά και σε άλλες ομάδες της Superleague.

Ο Αργεντινός εξτρέμ είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα, αφού οι Σέρβοι θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα ενόψει της νέας σεζόν, με τον ίδιο τον Γκαρσία να φέρεται να προτιμά την παραμονή του στην Ευρώπη, αλλά και πιο συγκεκριμένα την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο

ατζέντης του Ματέο Γκαρσία, Λουίς Γκρίλο με δηλώσεις του οριστικοποίησε το ναυάγιο της μεταγραφής του Αργεντίνου στη Ράσινγκ Κλουμπ και τόνισε πως θα προτιμά να παραμείνει σε ομάδα της Ευρώπης.

Παράλληλα, ο μάνατζερ του Αργεντινού εξτρέμ αναφέρθηκε και σε πρόταση που έχει ο πελάτης του από την Ελλάδα, χωρίς να αποκαλύψει τον σύλλογο και ξεκαθάρισε μάλιστα ότι είναι αρκετά καλή.

«Συζητήσαμε και όντως ήταν μια επιλογή. Η Ράσινγκ έκανε μια πρόταση, ο Ερυθρός Αστέρας την αποδέχθηκε αλλά κατόπιν σκέψης, ο Ματέο προτιμά να παραμείνει στην Ευρώπη και να επιστρέψει αργότερα στην Αργεντινή. Ευχαριστήσαμε τους ανθρώπους της Ράσινγκ και το κατάλαβαν», ανέφερε ο Λουίς Γκρίλο και συνέχισε λέγοντας: «Το ενδιαφέρον για τον Ματέο είναι έντονο από την Ευρώπη, ενώ έχει ήδη μια πρόταση στα χέρια του από ομάδα της Ελλάδας. Είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα