Η αποχώρηση Λουτσέσκου επηρέασε τον κόσμο του στοιχήματος

17:53 29/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Η αναπάντεχη φυγή του Ραζβάν Λουτσέσκου από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, δεν συντάραξε μόνο τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και εν γένει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αποχώρησή του ανέτρεψε τα δεδομένα και στον… μικρόκοσμο του στοιχήματος.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, όταν και έγινε γνωστή η είδηση, ο Δικέφαλος του Βορρά φίγουραρε ως το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Superleague

της σεζόν 2019-2020 με απόδοση λίγο κάτω από 2.

Ο Ολυμπιακός που κυνηγά την επιστροφή στην κορυφή (μετά την απουσία δύο ετών) ακολουθούσε κατά πόδας με απόδοση 2.50. Η αποχώρηση Ρουμάνου τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όμως έφερε τα πάνω-κάτω.

Οι αποδόσεις άλλαξαν και πλέον φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή είναι ο Ολυμπιακός με απόδοση 2 και ο ΠΑΟΚ είναι πλέον δεύτερος με απόδοση λίγο πιο πάνω από το 2 (2.20 – 2.10).

Οι Ασπρόμαυροι προπορεύονταν μέχρι την αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία. Παρουσιάζονταν από όλες τις στοιχηματικές ως το φαβορί για το… back to back. Με όχι τόσο σημαντική διαφορά βέβαια από τους Πειραιώτες. Πλέον όμως, ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς προπορεύεται στην συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιρειών.

Η ομάδα του Πειραιά είναι το πρώτο φαβορί στην κατηγορία «Νικητής Διοργάνωσης» με απόδοση 2.00. Ο ΠΑΟΚ έπεσε στο 2.20 ενώ η ΑΕΚ ακολουθεί με αισθητή διαφορά από τους δύο βασικούς διεκδικητές της κούπας, με απόδοση 12.50. Παράλληλα, αρκετές στοιχηματικές φέρνουν σήμερα (29/06) τους δύο συλλόγους «ισόπαλους» σε αυτή την άτυπη μονομαχία δίνοντας σε αμφότερους απόδοση 2.05 και 2.10.

Keywords
Τυχαία Θέματα