Μπορεί ένα γκολ ο Ολυμπιακός για το 2.25

10:21 6/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Η Ζενίτ δεν έβαλε γκολ χθες και κάπως έτσι χάθηκε το g/g & over 2.5 στην Αγία Πετρούπολη, με την Λειψία να παίρνει τη νίκη με 0-2. Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός πάει στην Βαυαρία να αντιμετωπίσει την Μπάγερν, σε ένα ματς που ξέρει ότι αν έρθει η ήττα είναι εντός προγράμματος και δεν έχει τίποτα να χάσει. Θα παλέψει για τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν, αλλά το να πάρει αποτέλεσμα

μοιάζει κομματάκι δύσκολο, έως ακατόρθωτο. Η Μπάγερν έδιωξε τον Κόβατς από την τεχνική ηγεσία και σήμερα θα είναι με υπηρεσιακό κόουτς.

Το «βάρος» για βελτίωση όπως είναι λογικό θα πέσει στο αμυντικό κομμάτι, αλλά δεν γίνονται θαύματα μέσα σε δύο μέρες. Έχει προβλήματα στα μετόπισθεν η γερμανική ομάδα και ο Ολυμπιακός που έχει δείξει ότι παράγει φάσεις, μπορεί να βρει έστω ένα γκολ στην «Αλιάνζ Αρίνα». Πάντως η λογική λέει πως θα ηττηθεί, οπότε πάμε για ανοιχτό παιχνίδι και μεγάλο σκορ, με την Μπάγερν να αναζητά αντίδραση έπειτα από τα όσα έγιναν στο πρωτάθλημα και την πεντάρα που δέχθηκε.

Θα επιλέξω το g/g & over 3.5, μιας και το over 2.5 μου μοιάζει… εύκολο. Θα ρισκάρω λίγο παραπάνω και θα πάρω την απόδοση 2.25 λοιπόν.

Πηγή: Bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα