ΑΕΚ: Όλα του Βράνιες… δύσκολα

Ο Ογκνιέν Βράνιες είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή. To ταλέντο στην περίπτωση του Βόσνιου αμυντικού ξεχειλίζει, με τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά να σπανίζουν για στόπερ. Δυναμικός, ταχύς, αλτικός, ικανός με την μπάλα στα πόδια.

Ωστόσο το πρόβλημα με την περίπτωσή του, που αποτελεί άλλωστε και τον λόγο που δεν έκανε την καριέρα που πιθανότατα θα μπορούσε, είναι ο χαρακτήρας του. Ο Βράνιες είναι ένας απρόβλεπτος τύπος ικανός να βάλει ανά πάσα ώρα και στιγμή… μπουρλότο στα αποδυτήρια της ομάδας. Όπως έκανε κατά το παρελθόν στην ΑΕΚ

και λίγο έλειψε να κάνει ξανά.

Ο Βράνιες αναμένεται να τιμωρηθεί από την ΑΕΚ με πρόστιμο, βάσει των όσων προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός, λόγω μιας σειράς από παραπτώματα. Που ξεκίνησαν πριν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ο Βόσνιος στόπερ φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr να έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα έντονο επεισόδιο στα Σπάτα, με συμπαίκτη του. Σε ένα επεισόδιο όπου λίγο έλειψε να χάσει τον έλεγχο και να… ξεφύγει, κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το εν λόγω σκηνικό ήταν και μία από τις αφορμές για την «κατσάδα» του Ίλια Ίβιτς προς τους παίκτες και τις προειδοποιήσεις. Ωστόσο ο Βράνιες δεν έμεινε εκεί.

Λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό διοργάνωσε πάρτι για τα γενέθλιά του με την κατάσταση να εκτραχύνεται. Ο Βράνιες έδειξε μια άκρως αρνητική εικόνα, που δεν θύμιζε σε τίποτα επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενώ το βράδυ του ντέρμπι, μετά το ματς, προχώρησε σε μια απαράδεκτη και υβριστική ανάρτηση στα social media, την οποία αρνήθηκε μάλιστα να «κατεβάσει», όταν του ζητήθηκε από τη διοίκηση.

Όλα τα παραπάνω σίγουρα προκαλούν προβληματισμό στην ΑΕΚ. Που σε πρώτη φάση θα τιμωρήσει τον Βόσνιο αμυντικό, με την ελπίδα να βάλει μυαλό και να μην επαναλάβει τα ίδια ατοπήματα. Μιας και σε αυτό το σενάριο, το δεύτερο πέρασμά του από την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί δεδομένα το καλοκαίρι. Και θα είναι και το τελευταίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα