Βόλος – Κηφισιά: Αυτός θα το σφυρίξει!

Βόλος – Κηφισιά, το παιχνίδι που «καίει», την 2η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League. Αυτόν έχει επιλέξει η ΚΕΔ.

Ματς «φωτιά» και κυριολεκτικά, «ο θάνατος σου, η ζωή μου», το Βόλος – Κηφισιά που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (17.30) στο Πανθεσσαλικό για την 2η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League.

Αμφότεροι στους 22 βαθμούς, 

Ο Βόλος και ο Αχιλλέας Μπέος, έχουν ζητήσει αν είναι δυνατόν ξένο διατητή ή αξιολογημένο. Ξένος δεν προβλέπεται για τα παιχνίδια πλην εκείνων του BIG4, oπότε Έλληνας θα το σφυρίξει.

Η ΚΕΔ έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο της για την επόμενη αγωνιστική και οι ορισμοί θα γίνουν γνωστοί το μεσημέρι της Πέμπτης (28/5), ενώ εντός της ημέρας θα ενημερωθούν οι διαιτητές και οι βοηθοί που θα έχουν «υπηρεσία» το Σαββατοκύριακο.

Για το Βόλος – Κηφισιά έχει επιλεχθεί Έλληνας διεθνής διαιτητής. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν οτι ο εν λόγω ρέφερι σφύριξε και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο παιχνίδι στη Super League 2. Παπαδόπουλος και Διαμαντόπουλος οι δύο διεθνείς που χρησιμοποίησε η Επιτροπή Διαιτησίας στα ματς της πρεμιέρας των play off της Β’ Εθνικής. Αμφότεροι πήγαν καλά. Ο πρώτος στο Ηλιούπολη – Καλλιθέα και ο δεύτερος στο Ιωνικός – Χανιά.

Το φαβορί για το Βόλος – Κηφισιά είναι ο Διαμαντόπουλος της ΕΠΣ Αρκαδίας, ενώ είναι πολύ πιθανό λόγω της κρισιμότητας της συγκεκριμένης αναμέτρησης, να επιστρατευθεί διεθνής και στο VAR.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα