Βαλεντίν Ροζιέ: Ένα μπακ με ταπεραμέντο για τον ΠΑΟΚ – Το επεισόδιο με τον Τάσο Μπακασέτα

Ο Βαλεντίν Ροζιέ είναι μια από τις πρώτες επιλογές (αλλά όχι η μόνη που παίζει τη δεδομένη στιγμή) του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας του.

Ο Γάλλος με καταγωγή από τη Γουαδελούπη έχει χάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα τη θέση του βασικού στη Μπεσίκτας και τα δεδομένα δεν δείχνουν να αλλάζουν ούτε με την έλευση του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία των Τούρκων.

Αντιθέτως, η Μπεσίκτας έχει ήδη αποκτήσει και τον αντικαταστάτη του, που δεν είναι άλλος από τον Γιόνας Σβένσον που προ ολίγων ημερών αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Άδανα Ντεμίρσπορ.

Κάπως έτσι, ο 27χρονος Ροζιέ, δείχνει να βρίσκεται μια ανάσα από την αποχώρηση του από την Κωνσταντινούπολη και κάπου εκεί μπαίνει στο κόλπο ο ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου» εντοπίζουν στο προφίλ του παίκτη όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητούν προκειμένου να βρούνε στη θέση του δεξιού μπακ, έναν αντίστοιχο Μπάμπα Ράχμαν.

Για αυτόν τον λόγο  σύμφωνα με τους τούρκους, έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μπεσίκτας για τον δανεισμό του Ροζιέ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αλλά και την τοποθέτηση οψιόν αγοράς (κάτι παραπάνω από 3 εκατ. ευρώ) του παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Πλέον, σύμφωνα πάντα με τους γείτονες, στην Τούμπα βρίσκονται στην αναμονή της απάντησης των Τούρκων προκειμένου να προσθέσουν στη «μηχανή» τους, ένα σημαντικό εργαλείο που θα ικανοποιεί τα θέλω του προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Βαλεντίν Ροζιέ: O εκρηκτικός χαρακτήρας και το επεισόδιο με Μπακασέτα

Κάθε άλλο παρά αδιάφορο μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ. Τόσο ως παίκτη όσο και ως άνθρωπο.

Από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Πόλη, είναι μια φυσιογνωμία που συζητιέται.

Ακόμη και οι στυλιστικές του επιλογές σήκωναν κουβέντα και μπόλικη σκόνη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iam who iam (@v.rosier19)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iam who iam (@v.rosier19)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iam who iam (@v.rosier19)

Ήταν και είναι ένας άνθρωπος αν μη τι άλλο με πλούσιο ταπεραμέντο ακόμη και αν κάποιες φορές το πληρώνει όπως εσχάτως ο αποκλεισμός του από την Μπεσίκτας έπειτα από μια έντονη διαφωνία του με τον πρώην προπονητή του συλλόγου Rıza Calımbay, που ακολούθησε της ήττας με 1-3 από την Φενέρμπαχτσε.

Ακόμη, κρύβει και μια ιστορία με άρωμα ελληνικό καθώς σε πρόσφατη αναμέτρηση της Μπεσίκτας με την Τραμπζονσπόρ έπιασε τον Τάσο Μπακασέτα από τον λαιμό!

Σε κάθε περίπτωση, ο Ροζιέ δείχνει να είναι μια προσωπικότητα με πλούσιο ταπεραμέντο που απασχόλησε στην Τουρκία για πολλούς λόγους αλλά ταυτόχρονα φαντάζει ικανός να ανεβάσει επίπεδο τον δικέφαλο στη συγκεκριμένη θέση.

Το μόνο που μένει να φανεί είναι εάν θα προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στο παρασύνθημα για τον Γάλλο ή εάν θα επιλέξει κάποια άλλη περίπτωση για το δεξί άκρο της άμυνας του.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ:

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα