Τσιμίκας: Το ποστάρισμα που προκάλεσε χαμό

Ο Κώστας Τσιμίκας έγινε από μοιραίος – ήρωας στην τρομερή ανατροπή που έκανε η Λίβερπουλ απέναντι στη Φούλαμ για να πάρει τη νίκη με 4-3.

Το πανηγύρισε με την ψυχή του και αυτός και οι συμπαίκτες του. Ο Γιούργκεν Κλοπ είπε δικαίως στη συνέχεια πως όσοι ήταν στο γήπεδο, θα θυμούνται για χρόνια αυτό το ματς. Έτσι ακριβώς είναι. Η Λίβερπουλ γύρισε από το 2-3 με δύο γκολ στο 87′ και στο 89′.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των παικτών έγινε χαμός. Ο Τσιμίκας έκανε τη δική του ανάρτηση στο Instagram.

Εκεί έβαλε μία δική του φωτογραφία από το ζέσταμα, μία από την ώρα που μόλις είχε κατεβεί από το λεωφορείο και μία που αγκαλιάζει τον σκόρερ του 4-3 Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Η λεζάντα πάντα παίζει τη δική της σημασία και ο «Τσίμι» έγραψε το γνωστό «This is Anfield». Σε αυτό το γήπεδο έχουν γίνει συγκλονιστικές ανατροπές. Είναι μία από τις πιο δύσκολες έδρες για κάθε φιλοξενούμενο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ενώ πριν βγει από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο κάθε παίκτης βλέπει αυτή τη φράση.

Αυτή η ανάρτηση του αριστερού μπακ της Λίβερπουλ έφερε πλήθος σχολίων. Πολλοί τόνιζαν πως ο Τσιμίκας είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης. Άλλοι τον αποθέωναν με το παρατσούκλι του (Greek Scouser), ενώ σχολίασαν και οι Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Άντριαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Tsimikas (@tsimikas21)

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα